Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Spejlbolde Silver sensory reflective balls

389,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 169 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Tickit spejlbolde

389,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

De 4 stk. reflekterende spejlbolde giver barnet et “strakt” billede af virkeligheden med vidvinkel. Barnet fascineres af sit spejlbillede på samme måde, som det fascineres af imitationer. Selvom barnet endnu ikke ser spejlbilledet som sig selv, vil det være optaget af ansigtet i kuglerne, som kigger tilbage. Samtidig finder barnet en tryghed i visualiseringen af ansigter. Man vil opleve barnet studere sig selv, sine omgivelser og skubber til boldene. Boldene er idéelle til at kravle/krybe efter, og motiverer barnet til retningsskift på sit maveleje, som styrker barnets kropskerne. Boldene øver desuden barnet i krydsbevægelser. Bevægelserne stimulerer muskel- og ledsans og styrker hofte-og ryg.
  • Godkendt fra 0+ måneder
  • En favorit i DearBaby konceptet (Fra 8 mdr.)
  • Størrelse i diameter: 6 cm, 8 cm, 10 cm og 15 cm
  • Produceret i let rustfrit stål og er derfor ikke tunge for det lille barn at håndtere
Tickit spejlbolde

389,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Spejlbolde Tickit - Silver sensory reflective balls Spejlkugler - kan også købes som brugte.

De reflekterende spejlbolde eller spejlkugler fra Tickit giver barnet et “strakt” billede af virkeligheden med vidvinkel. Barnet fascineres af sit spejlbillede på samme måde, som det fascineres af imitationer. Samtidig finder barnet en tryghed i visualiseringen af ansigter. Man vil opleve barnet studere sig selv, sine omgivelser og skubber til boldene. Bruges boldene fra kravlealderen kan I med fordel afgrænse et område, så boldene ikke triller for langt væk. Boldene motiverer barnet til retningsskift og øver barnet i krydsbevægelser. Bevægelserne stimulerer muskel- og ledsans og styrker hofte-og ryg.

Når I triller boldene fra Tickit mellem hinanden trænes øje-hånd koordination, visuel tracking og logisk sans.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross