fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Stablekasser i regnbuefarver - Vilac

220,00 kr.

Fremragende 4,8
Vilac stablekasser i regnbuefarver

220,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Vilac stablekasser i regnbuefarver er 10 kraftige stablekasser i pap, som er illustreret med poetiske regnbuefarver og sjove overraskelser på hver side af Andy Westface. Med stablekasser kan børn kan sortere efter størrelse og farve, bygge, observer og tælle. På hver stablekasse vises et dyr, som udfører et cirkusnummer. På de andre sider er angivet et tal og et tilhørende antal genstande, der er knyttet til cirkusnummeret. Stablekasserne danner et tårn på cirka 87 cm.
  • Materiale: Kraftig karton
  • Emballage: 15 x 15 x 15
  • Alder: 24-36 måneder
Vilac stablekasser i regnbuefarver

220,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Vilac stablekasser i regnbuefarver er 10 kraftige stablekasser i pap, som er illustreret med poetiske regnbuefarver og sjove overraskelser på hver side af Andy Westface. Med stablekasser kan børn kan sortere efter størrelse og farve, bygge, observer og tælle.

På hver af Vilac stablekasser i regnbuefarver vises et dyr, som udfører et cirkusnummer. På de andre sider er angivet et tal og et tilhørende antal genstande, der er knyttet til cirkusnummeret.

Stablekasserne danner et tårn på cirka 87 cm.

• 10 solide og lyse stablekasser med illustrationer på 5 sider.
• Tilskynder hånd-øje koordination og motorik.
• Sorteres efter størrelse fra mindst til størst ved at lægge stablekasserne ved siden af hinanden eller ved at stable dem eller lægge dem ind i hinanden.
• Observer genstande for at øge ordforrådet under leg.
• Tælling fra 1 til 10.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 0,640 kg
Størrelse 15 × 15 × 15 cm
Alder

Legetøj

,

Brand

Gaver

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross