fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Hvor er Peter Pedal? - Carlsen

129,95 kr.

Fremragende 4,8
hvor er peter pedal?

129,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

En skøn findebog fuld af overraskelser med den lille, nysgerrige abe, Peter Pedal, der er taget på opdagelse. Han tager både på landet og i til byen, hvor han bl.a. besøger en legetøjsbutik, spiser is, leger på en ridderborg og besøger dyrene i zoologisk have. På hver side skal barnet finde Peter Pedal og en masse andre sjove ting. Det engagerer barnet i læsningen og styrker koncentrations- og observationsevner.

  • Fra 2 år
  • Skrevet af Margret & H. A. Rey
  • 56 sider
  • Mål: 25,5 x 25 x 1 cm
hvor er peter pedal?

129,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Hvor er Peter Pedal? - Carlsen

Findebøger er sjove og lærerige, fordi de arrangerer barnet i læsningen og styrker barnets evne til at genkende objekter, former og farver. Hvor er Peter Pedal er en rigtig god bog at være sammen om, fordi den indbyder til højtlæsning, samtidig med at I skal finde Peter Pedal og andre ting undervejs. Det engagerer barnet i læsningen og styrker koncentrations- og observationsevner. Bogen er også fantastisk til at fremme interaktion og kommunikation mellem barn og voksen. Det styrker barnes sproglige udvikling og ordforråd.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling 0-3 år.

Yderligere information

Vægt 0,484 kg
Størrelse 25,5 × 25 × 1 cm
Alder

Bøger

,

Brand

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross