fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 10%

Silishapes Sensory Circles Silicone - Tickit

499,00 kr. 449,00 kr.

Frikøbs pris for medlemmer fra 269 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Sansemåtter

499,00 kr. 449,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sansemåtter fra Tickit

Sjove og sensoriske måtter, der lægger op til leg og bevægelse. Børn lærer bedst igennem deres sanser, og når de er i bevægelse. Især når bevægelsen har et formål, er der et stort læringspotentiale. Det er rigtig godt, at barnet har bare fødder på måtterne. Det giver den bedste sanseoplevelse, fordi følesansen er koncentreret i fødderne.

10 stk. skridsikre måtter i alt.

  • 5 store diamater 25 cm.
  • 5 små diamater 7,5 cm.
 
Sansemåtter

499,00 kr. 449,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Hvordan kan du bruge Silishapes Sensory Circles Silicone - Tickit måtterne:

Måtterne kan bruges til at lave en motorik- og sansebane, hvor det gælder om ikke at træde på jorden. Lav en sti ud af måtterne, og se om I kan komme fra den ene ende af stuen til den anden. Det gør I ved at flytte de bagerste måtter forrest i rækken, så I hele tiden har en måtte, I kan hoppe eller gå over på.

Det styrker både barnets balance- og bevægelsessans, som er godt for den kropslige erfaring. I kan også øve farver og størrelser. Lad barnet om at finde den lille røde eller den store gule måtte og placere den forrest i rækken.

Silishapes Sensory Circles Silicone - Tickit

Yderligere information

Vægt 1,165 kg
Størrelse 27 × 27 × 5 cm
Brand

Alder

Tigerspring

Legetøj

,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross