fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Suction Kupz 6 stk. - Fat Brain Toys

189,95 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 99 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Fat Brain Suction Kupz - 6 stk.

189,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Enkel, men alsidig open-ended leg Hver af de seks farverige, squishy kopper har en sugekop i bunden, en sugekant i toppen. Tag dem med i badet til at øse, hælde og flyde. Kopperne har en høj legeværdi fra barnet kan sidde stabilt ved bordet, hvor kopperne kan bruges til sorterings-og putteleg med rosiner, hindbær, majs osv. Kopperne sidder godt fast på bordpladen, og barnet  kan øve de fingermotoriske færdigheder uden at kopperne vælter. Legetøjet er fremstillet af 100 % fødevarergodkendt silikone, og som tåler opvaskemaskinen. Sæt dem fast på vinduer, vægge, borde og gulve, uanset hvilke kreative bestræbelser dit barns fantasi kan fremtrylle, så kan kopperne bruges kreativt.
  • Styrker barnets finmotorik og stimulerer udforskning.
  • Høj legeværdi fra 8. Tigerspring
  • BPA-fri
  • 100 % fødevarergodkendt silikone
Se en lille videodemonstration HER.  
Fat Brain Suction Kupz - 6 stk.

189,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Suction Kupz fra Fat Brain Toys. Enkel, men alsidig åben leg, der varer ved. Hver af disse seks farverige, squishy kopper har en sugekop i bunden, en sugekant i toppen, plus uendelige kreative legemuligheder rundt omkring. Tag dem med i badet til at øse, hælde og flyde. Sæt dem fast på vinduer, vægge, borde og gulve, uanset hvilke kreative bestræbelser dit barns fantasi kan fremtrylle, så kan kopperne bruges kreativt. Kopperne har en høj legeværdi fra barnet kan sidde stabilt ved bordet, hvor kopperne kan bruges til sorterings-og putteleg med rosiner, hindbær, majs osv. Kopperne sidder godt fast på bordpladen, og barnet  kan øve de fingermotoriske færdigheder uden at kopperne vælter. Legetøjet er fremstillet af 100 % fødevarergodkendt silikone, og som tåler opvaskemaskinen.

- se alt vores legetøj fra Fat Brain Toys her.

  • Suction Kupz indeholder 6 farverige silikonekopper med sugekopper i bunden.
  • Styrker barnets finmotorik og stimulerer udforskning
  • Koppernes mange muligheder gør dem til at open-ended legetøj som opmuntre barnet til eksperimentering
  • Med sugekop på bunden, sugekant på toppen
  • BPA-fri

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj og viden om børns udvikling.

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross