Peter Pedal i de sjove labyrinter

129,95 DKK

Gå på opdagelse med Peter Pedal og hjælp ham med at finde vej igennem de sjove og magiske labyrinter, der har hver sit tema. Der er flere forhindringer i labyrinten, som I skal forsøge at komme udenom. Dit barn kan sætte fingeren på og følge labyrinten, og samtidig kan I tale om alle de forskellige dyr og ting, I møder undervejs. Bogen er rigtig god til at give barnet en fornemmelse af retninger, når du skal følge labyrintens vej op og ned eller frem og tilbage med fingeren.

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-9788711547502 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Peter Pedal i de sjove labyrinter

Hos Dearbaby sætter vi en ære i at  præsentere en bred vifte af børnebøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn. Peter Pedal er en elsket klassiker hos de mindste, og vi kan varmt anbefale denne udgang til jeres mindste.

Hjælp med at finde vej gennem labyrinten på legepladsen, på akvarium, på stranden og i skoven. På hvert opslag er der masser at kigge på, så bogen kan også bruges som pegebog til de lidt yngre børn.  Til sidst i bogen skal I finde to ens aber i blandt alle aberne. Her skal I være tålmodige, og give jer tid til at sidde og fordybe jer og nærstudere abernes detaljer. Det er godt til at styrke koncentrationen og observationsevnen.

Gå på opdagelse sammen med den lille, nysgerrige abe og hans ven manden med den gule hat i 10 fantastiske labyrinter. Hjælp Peter Pedal med at finde vej gennem labyrinten på legepladsen, på akvarium, på stranden og i skoven. På hvert opslag er der masser at kigge på, så bogen kan også bruges som pegebog til de lidt yngre børn.

  • ISBN13:9788711547502
  • Forlag: Carlsen
  • Udgave: 2
  • Sider: 28
  • Format: Indbundet
  • Vægt: 503 g
  • Mål: H 35 cm, B 25 cm

Yderligere information

Vægt 0.503 kg
Brand

Typer

Aldersgruppe

Bøger

Billedbøger, Interaktive bøger