Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Peter Pedal i de sjove labyrinter

129,95 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 69 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Peter Pedal

129,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Gå på opdagelse med Peter Pedal og hjælp ham med at finde vej igennem de sjove og magiske labyrinter, der har hver sit tema. Der er flere forhindringer i labyrinten, som I skal forsøge at komme udenom. Dit barn kan sætte fingeren på og følge labyrinten, og samtidig kan I tale om alle de forskellige dyr og ting, I møder undervejs. Bogen er rigtig god til at give barnet en fornemmelse af retninger, når du skal følge labyrintens vej op og ned eller frem og tilbage med fingeren.
Peter Pedal

129,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Peter Pedal i de sjove labyrinter

Hos Dearbaby sætter vi en ære i at  præsentere en bred vifte af børnebøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn. Peter Pedal er en elsket klassiker hos de mindste, og vi kan varmt anbefale denne udgang til jeres mindste.

Hjælp med at finde vej gennem labyrinten på legepladsen, på akvarium, på stranden og i skoven. På hvert opslag er der masser at kigge på, så bogen kan også bruges som pegebog til de lidt yngre børn.  Til sidst i bogen skal I finde to ens aber i blandt alle aberne. Her skal I være tålmodige, og give jer tid til at sidde og fordybe jer og nærstudere abernes detaljer. Det er godt til at styrke koncentrationen og observationsevnen.

Gå på opdagelse sammen med den lille, nysgerrige abe og hans ven manden med den gule hat i 10 fantastiske labyrinter. Hjælp Peter Pedal med at finde vej gennem labyrinten på legepladsen, på akvarium, på stranden og i skoven. På hvert opslag er der masser at kigge på, så bogen kan også bruges som pegebog til de lidt yngre børn.

  • ISBN13:9788711547502
  • Forlag: Carlsen
  • Udgave: 2
  • Sider: 28
  • Format: Indbundet
  • Vægt: 503 g
  • Mål: H 35 cm, B 25 cm

Yderligere information

Vægt 0,503 kg
Brand

Alder

Bøger

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross