Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Bladet - rullebræt fra Units

895,00 kr.

Fremragende 4,8
Bladet Units Danish Design

895,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Bladet har mange anvendelsesmuligheder og kan bruges i mange aldre. Dét at ligge på Bladet og give den fuld fart lige over gulvhøjde kilder i maven og det føles helt sikkert at ligge eller sidde på Bladet og suse afsted. Oplagt til at snurre baby rundt og dermed styrke vestibulærsansen. Læs mere om vestibulæssansen på vores blog. Her har vores børnekiropraktor, Annette Saxtorph, skrevet et fint indlæg om det du bør vide.
  • Alder: velegnet fra 3 mdr.
  • Mål: 54,5 x 30 x 6 cm
  • EVA-skum uden farlige ftalater
  • Overfladen er skridsikker og blød
  • Let at rengøre
Produktet sendes direkte fra Units lager, uden ekstra leveringstid.
Bladet Units Danish Design

895,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Bladet - Rullebræt fra Units Danish Design

Rullebrættet er fremstillet af EVA skum som giver en god komfort, når barnet sidder eller ligger på brættet.

Bladet har mange anvendelsesmuligheder og kan bruges i mange aldre. Dét at ligge på Bladet og give den fuld fart lige over gulvhøjde kilder i maven og det føles helt sikkert at ligge eller sidde på Bladet og suse afsted.

Oplagt til at snurre baby rundt og dermed styrke vestibulærsansen.

  • Alder: velegnet fra 3 mdr.
  • Mål: 54,5 x 30 x 6 cm

Units Danish Design tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Overfladen er skridsikker og blød, let at rengøre og laver ikke mærker i gulvet.

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross