Schleich

Schleich er kendt for at skabe præcise og autentiske dyrefigurer. Start barnets samling af Schleich dyr og slip fantasien løs med åben leg og rollespil. Alle figurer er håndmålet og fremstillet i slidstærkt råmateriale, som tilgodeser børn i forskellige lærings- og udviklingstrin. Få alle produkter gratis leveret med et medlemskab hos Dearbaby.

Schleich dyr

Schleich er kendt for at lave højkvalitets figurer, der fanger dyrenes ægte essens og detaljer. Miniaturedyrerne er, fremstillet med stor omhu og præcision, og tilbyder børn en mulighed for at dykke ned i forskellige verdener – fra den forhistoriske tidsalder med dinosaurer til en rolig gård med heste.

Tag på safarieventyr

Har dit barn altid drømt om at tage på safari og se løver, giraffer og elefanter? Nu kan de gøre det fra komforten af deres eget hjem med Schleich’s safari-set. Med Schleich’s safari-sæt kan børn oprette deres egne safarihistorier og lade deres fantasi løbe vild. Opdag mere og tag på dit eget hjemme-safarieventyr med deres safaribundle.

Leg med elefanter og heste

Fra de majestætiske bondegårdsdyr til den smukke arabiske hest, byder Schleich på en række dyr, der kan bringe timevis af fantasifuld leg. Kæledyr og heste er især populære blandt børn, og de vil helt sikkert elske detaljen og autenticiteten i disse figurer. Hver figur repræsenterer en blanding af uddannelse og underholdning, idet de introducerer børn til de forskellige dyrs verdener. Uanset om dit barn ønsker at tage en tur på bondegården eller galopere over åbne marker med heste, har Schleich det perfekte legetøj. Udforsk vores produkter af blandt andet elefanter og heste og berig dit barns legesamling.

Hvad koster deres legetøj?

Schleich’s dedikation til kvalitet og detaljer afspejles i deres produkter. Priserne varierer afhængigt af dyrets størrelse og detaljeringsgrad. For at give dig den mest præcise prisinformation, anbefaler vi, at du besøger vores hjemmeside og ser vores nuværende udvalg og tilbud. På vores Schleich bundle, er der altid nogle gode rabatter

3 sjove facts om dyrelegetøjet

Schleich har længe været en pioner inden for legetøjsindustrien, især med deres realistiske og detaljerede dyrefigurer. Udover at være fascinerende legetøj, er der nogle interessante ting, mange ikke ved om disse figurer. Her er tre sjove facts:
Håndmalet perfektion: Hvert Schleich dyr er håndlavet, hvilket sikrer unikke detaljer og en autentisk fremtoning.
Pædagogisk værdi: Ud over at være sjove, hjælper Schleich dyr også børn med at lære om forskellige dyrearter, deres levesteder og vaner.
Bredt udvalg: Fra mytiske væsner til gårdens kæledyr til de vildeste jungle rovdyr, Schleich dækker næsten ethvert tænkeligt dyr, dit barn kunne ønske sig.