Tilbud

Schleich, 6 dyr + Billedbog med lyd

579,00 DKK

Schleich bundle – Stort sansesæt

Alle Schleich dyrene er med i bogen. Sættet giver anledning til at øve dyrenavne og tale om, hvordan dyrene lyder. En god måde at blive klogere på, hvordan de forskellige dyr lyder, og hvordan de ser ud.

Kobling mellem barnets visuelt sans, høresansen og det fysiske legetøj giver de bedste forudsætninger for hukommelsen. Når barnet oplever en sammenhæng mellem dyrene i bogen og Schleich dyrene, øger det indlæring om dyr.

Se om I kan finde Schleich dyrene i bogen – peg på dem, når de er fundet. I kan lege “hvor er hjorten?” eller “hvordan lyder hunden?”.

  • Schleich dyr: Hjort, zebra, orangutan, pingvin, får og kat
  • Bogen Min store bog med dyrelyde sælges også seperat
  • Se de mange andre varianter af Schleich-dyr, som også sælges enkeltvis.

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-dyr-billedbog-bundle Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Schleich 6 dyr.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Schleich 6 dyr + Min Store Bog med Dyrelyde

Legetøjet giver anledning til, at du kan øve dig i at navnegive de forskellige dyr, og måske ved du allerede, hvordan flere af dyrene lyder?

Du kan finde inspiration i bogen med dyrelydene, hvor du både kan blive klogere på, hvordan forskellige dyr lyder, og hvordan de ser ud. Du finder måske en sammenhæng mellem dyrene i bogen og Schleich dyrene, hvilket øger din indlæring om dyr.

Se om du kan finde dyrene i bogen – peg på dem, når de er fundet. Du kan få dine forældre til at hjælpe dig, og måske leger I også “hvor er hjorten?” eller “hvor er hunden?”.

  • Schleich dyr: Hjort, zebra, orangutan, pingvin, får og kat (samlet værdi 430 DKK)
  • Bogen Min store bog med dyrelyde sælges også seperat (værdi 200 DKK)
  • Se de mange andre varianter af Schleich-dyr, som også sælges enkeltvis.
Vidste du at:

Schleich er pionerende af præcise og autentiske dyrefigurer. De har siden 1935 arbejdet med at lave legetøj med høj sikkerhed og masser af plads til leg og læring. Ved produktionen af figurende bliver der udelukkende brugt pålidelige og sikre råmaterialer. Herefter bliver alt legetøjet testet i uafhængige laboratorier, hvilket gør at der er stor tryghed i at slippe disse fantastiske dyr løs i et hvert børneværelse. Virksomheden har over 40.000 butikker i mere end 50 lande, som alle sælger ud af det fantastiske universe af alt fra forhistoriske, til nuværende til fantasi dyr. Hver gang Schleich laver et nyt dyr, så starter idéen faktisk fra børnene selv. Herefter blive der lavet et udkast ud fra den inspiration der er at finde i naturen. Efterfølgende vil der blive eksperimenteret både med den digitale og traditionelle modellering. For til sidst at få eksperteres kritiske øjne og holdning på resultatet.

Yderligere information

Vægt 1.000 kg
Brand

,

Typer

, , ,

Aldersgruppe

,

Gaver

,

Bøger

Billedbøger, Interaktive bøger, Lydbøger