Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Schleich, 6 dyr + Billedbog med lyd

600,00 kr. 559,00 kr.

Fremragende 4,8
Schleich, 6 dyr + Billedbog med lyd

600,00 kr. 559,00 kr.

Min store bog med dyrelyde

199,00 kr.

Schleich Får

59,95 kr.

Schleich Kat

49,95 kr.

Schleich Hjort

79,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Schleich bundle - Stort sansesæt

Alle Schleich dyrene er med i bogen. Sættet giver anledning til at øve dyrenavne og tale om, hvordan dyrene lyder. En god måde at blive klogere på, hvordan de forskellige dyr lyder, og hvordan de ser ud. Kobling mellem barnets visuelt sans, høresansen og det fysiske legetøj giver de bedste forudsætninger for hukommelsen. Når barnet oplever en sammenhæng mellem dyrene i bogen og Schleich dyrene, øger det indlæring om dyr. Se om I kan finde Schleich dyrene i bogen – peg på dem, når de er fundet. I kan lege “hvor er hjorten?” eller “hvordan lyder katten?”.
  • Schleich dyr: hjort, svane, chimpanse, pingvin, får og kat.
  • Bogen Min store bog med dyrelyde sælges også seperat.
  • Se de mange andre varianter af Schleich-dyr, som også sælges enkeltvis.
Schleich, 6 dyr + Billedbog med lyd

600,00 kr. 559,00 kr.

Min store bog med dyrelyde

199,00 kr.

Schleich Får

59,95 kr.

Schleich Kat

49,95 kr.

Schleich Hjort

79,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Schleich 6 dyr.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Schleich 6 dyr + Min Store Bog med Dyrelyde

Legetøjet giver anledning til, at du kan øve dig i at navnegive de forskellige dyr, og måske ved du allerede, hvordan flere af dyrene lyder?

Du kan finde inspiration i bogen med dyrelydene, hvor du både kan blive klogere på, hvordan forskellige dyr lyder, og hvordan de ser ud. Du finder måske en sammenhæng mellem dyrene i bogen og Schleich dyrene, hvilket øger din indlæring om dyr.

Se om du kan finde dyrene i bogen – peg på dem, når de er fundet. Du kan få dine forældre til at hjælpe dig, og måske leger I også “hvor er hjorten?” eller “hvor er hunden?”.

  • Schleich dyr: Hjort, svane, chimpanse, pingvin, får og kat (samlet værdi 400 DKK)
  • Bogen Min store bog med dyrelyde sælges også seperat (værdi 200 DKK)
  • Se de mange andre varianter af Schleich-dyr, som også sælges enkeltvis.
Vidste du at:

Schleich er pionerende af præcise og autentiske dyrefigurer. De har siden 1935 arbejdet med at lave legetøj med høj sikkerhed og masser af plads til leg og læring. Ved produktionen af figurende bliver der udelukkende brugt pålidelige og sikre råmaterialer. Herefter bliver alt legetøjet testet i uafhængige laboratorier, hvilket gør at der er stor tryghed i at slippe disse fantastiske dyr løs i et hvert børneværelse. Virksomheden har over 40.000 butikker i mere end 50 lande, som alle sælger ud af det fantastiske universe af alt fra forhistoriske, til nuværende til fantasi dyr. Hver gang Schleich laver et nyt dyr, så starter idéen faktisk fra børnene selv. Herefter blive der lavet et udkast ud fra den inspiration der er at finde i naturen. Efterfølgende vil der blive eksperimenteret både med den digitale og traditionelle modellering. For til sidst at få eksperteres kritiske øjne og holdning på resultatet.

Yderligere information

Vægt 1,000 kg
Brand

,

Alder

,

Bøger

, , ,

Legetøj

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross