Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Wimmer-ferguson uro - Manhattan Toy

499,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 149 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
uro med grafiske mønstre fra manhattan toy

499,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Prisvindende uro med grafikkort, som er baseret på udviklingen af babys syn fra alderen 0-5 måneder. De er lavet i enkle mønstre og præsenterer baby for billeder og farver med høj kontrast, som fremmer tidlig visuel- og multisensorisk udvikling. Grafikkortene er mærket efter alder for at guide forældrene til den anbefalede grafik, som følger barnets visuelle udvikling. Der medfølger 10 udskiftelige grafikkort med print på begge sider.
uro med grafiske mønstre fra manhattan toy

499,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Wimmer-ferguson uro - Manhattan Toy

Designet af Manhattan Toy - uroen er baseret på forskning omkring babys tidlige udvikling af synet. Adskillige undersøgelser viser at babyer er visuelt tiltrukket af billeder af ansigter, bulls-eye grafik og enkle mønstre. De 10 udskiftelige grafikkort består både af enkle billeder med højt kontrast samt mere komplekse mønstre med forskellige farver.

Grafikkortene er inddelt efter alder:

  • 0-2 måneder
  • 2+ måneder
  • 3+ måneder

Wimmer-ferguson uro - Manhattan Toy

Prisvindende og gennemtænkt uro med grafiske kort fra Manhattan Toy, som du bestemt ikke finder alle steder. Grafikkortene er baseret på udviklingen af babys syn fra alderen 0-5 måneder. De er lavet i enkle mønstre og præsenterer baby for billeder og farver med høj kontrast, som fremmer tidlig visuel- og multisensorisk udvikling. Grafikkortene er mærket efter alder for at guide forældrene til den anbefalede grafik, som følger barnets visuelle udvikling. Der medfølger 10 udskiftlige grafikkort med print på begge sider.

  • Anbefalet alder 0-5 måneder (Testet gennem DearBaby koncept)
  • Vinder af Oppenheim Toy Portfolio Blue Chip Award
Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross