fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Den blå blomst / solsikken - Units

895,00 kr.

Fremragende 4,8
Solsikken - Units

895,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Solsikken er velegnet  til at træne balancen og vestibulæssansen. Læs mere om vestibulæssansen på vores blog - her har vores børnekiropraktor, Annette Saxtorph, skrevet et fint indlæg om det du bør vide. Solsikken udmærker sig med at have en stor overflade, hvor babyer kan ligge på maven og få en vugge- eller karrusel tur. De større søskende kan øve sig i balance ved at stå på den flade side af solsikken og prøve at holde balancen. Solsikken kan bruges på en forhindringsbane, det er kun fantasien som sætter sine begrænsninger. Units Danish Design tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Overfladen er skridsikker og blød, let at rengøre og laver ikke mærker i gulvet.
  • Størrelse: Ø:46,5 x 15 cm høj.
  • EVA-skum uden farlige ftalater
  • Overfladen er skridsikker og blød
  • Let at rengøre
Produktet sendes direkte fra Units lager, uden ekstra leveringstid.
Solsikken - Units

895,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Solsikken fra Units Danish Design er velegnet  til at træne balancen eller vestibulærsansen.

Vestibulærsansen også labyrintsansen eller balancesansen er lokaliseret i vores ører. Den består af 3 buegange med noget tyktflydende væske. Buegangene er henholdsvist lodret, vandret og skrå.

Solsikken udmærker sig med at have en stor overflade hvor Babyer kan ligge på maven og få en vugge- eller karrusel tur. De større søskende kan øve sig i balance ved at stå på den flade side af solsikken og prøve at holde balancen. Solsikken kan bruges på en forhindringsbane, det er kun fantasien som sætter sine begrænsninger

Størrelse: 46,5×46,5x10cm.

Units Danish Design tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Overfladen er skridsikker og blød, let at rengøre og laver ikke mærker i gulvet.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Størrelse 46,5 × 46,5 × 15 cm
Brand

Alder

Tigerspring

, ,

Variant

SOLSIKKEN, DEN BLÅ BLOMST

Gaver

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross