Den blå blomst / solsikken – Units

895,00 DKK

Solsikken er velegnet  til at træne balancen og vestibulæssansen. Læs mere om vestibulæssansen på vores blog, – her har vores børnekiropraktor, Annette Saxtorph, skrevet et fint indlæg om det du bør vide. Solsikken udmærker sig med at have en stor overflade hvor Babyer kan ligge på maven og få en vugge- eller karrusel tur.

De større søskende kan øve sig i balance ved at stå på den flade side af solsikken og prøve at holde balancen. Solsikken kan bruges på en forhindringsbane, det er kun fantasien som sætter sine begrænsninger.

Units Danish Design tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Overfladen er skridsikker og blød, let at rengøre og laver ikke mærker i gulvet.

  • Størrelse: Ø:46,5 x 15 cm høj.
  • EVA-skum uden farlige ftalater
  • Overfladen er skridsikker og blød
  • Let at rengøre

Produktet sendes direkte fra Units lager, uden ekstra leveringstid.

Ryd

Varenummer (SKU): SHOP-UNITS_BLOMST Kategorier: , ,

Beskrivelse

Solsikken fra Units Danish Design er velegnet  til at træne balancen eller vestibulærsansen.

Vestibulærsansen også labyrintsansen eller balancesansen er lokaliseret i vores ører. Den består af 3 buegange med noget tyktflydende væske. Buegangene er henholdsvist lodret, vandret og skrå.

Solsikken udmærker sig med at have en stor overflade hvor Babyer kan ligge på maven og få en vugge- eller karrusel tur. De større søskende kan øve sig i balance ved at stå på den flade side af solsikken og prøve at holde balancen. Solsikken kan bruges på en forhindringsbane, det er kun fantasien som sætter sine begrænsninger

Størrelse: 46,5×46,5x10cm.

Units Danish Design tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Overfladen er skridsikker og blød, let at rengøre og laver ikke mærker i gulvet.

Yderligere information

Vægt 2 kg
Størrelse 46.5 × 46.5 × 15 cm
Brand

Aldersgruppe

, ,

Tigerspring

, ,

Variant

SOLSIKKEN, DEN BLÅ BLOMST

Gaver

,