fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 11%

Det Store Dyrelotteri - Vilac

290,00 kr. 259,00 kr.

Fremragende 4,8
Vilac Billedlotteri dyrebingo

290,00 kr. 259,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Et simpelt og sjovt spil der udvikler barnets finmotorik og forståelse af turtagning. Vælg et yndlingsdyr og drej pilen på pladen for at se, hvilken kropsdel du må sætte på dit dyr. Hver spiller skal forsøge at samle sit dyr helt færdigt, og I skal skiftes til at dreje pilen. Good to know: Brug den samme aktivitet til at øve turtagning, og med legetøj, hvor barnet ikke har nogen legevaner i forvejen.
Hver spiller skal forsøge at samle sit dyr helt færdigt, men først skal rouletten drejes for at se, hvilken kropsdel man må sætte på sit dyr. Spillerne kan vælge mellem en ræv, et får, en gris eller en tiger. -Et simpelt og sjovt spil -Udvikler finmotorik -Øver turtagning -Øger ordforrådet
Indhold: Opbevaringsæske med låg, som fungerer som roulettehjul, 4 x dyr af 7 dele, spilleregler på engelsk, dansk og svensk.
  • Materiale: Træ
  • Produkt: 9 x 16,5 x 16,5 cm
  • Emballage: 9 x 16,5 x 16,5 cm
  • Alder: 3-5 år
  • Illustreret af Ingela P. Arrhenius
Find flere spil her
Vilac Billedlotteri dyrebingo

290,00 kr. 259,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Det Store Dyrelotteri fra Vilac

Når du øver turtagning, udvikler du social opmærksomhed, som har en betydning for at kunne indgå i lege med andre.

Et simpelt og sjovt spil der udvikler barnets finmotorik og forståelse af turtagning. Vælg et yndlingsdyr og drej pilen på pladen for at se, hvilken kropsdel du må sætte på dit dyr. Hver spiller skal forsøge at samle sit dyr helt færdigt, og I skal skiftes til at dreje pilen. Good to know: Brug den samme aktivitet til at øve turtagning, og med legetøj, hvor barnet ikke har nogen legevaner i forvejen. Det store dyrelotteri er et simpelt og sjovt spil for de mindste. Perfekt til at øve turtagning, håndkontrol og finmotorikken.

Hver spiller skal forsøge at samle sit dyr helt færdigt, men først skal rouletten drejes for at se, hvilken kropsdel man må sætte på sit dyr. Spillerne kan vælge mellem en ræv, et får, en gris eller en tiger. Se video af spillet her.

-Et simpelt og sjovt spil
-Udvikler finmotorik
-Øver turtagning
-Øger ordforrådet

Indhold: Opbevaringsæske med låg, som fungerer som roulettehjul, 4 x dyr af 7 dele, spilleregler på engelsk, dansk og svensk.

  • Materiale: Træ
  • Produkt: 9 x 16,5 x 16,5 cm
  • Emballage: 9 x 16,5 x 16,5 cm
  • Alder: 3-5 år
  • Illustreret af Ingela P. Arrhenius

Find flere spil her

Yderligere information

Vægt 0,290 kg
Alder

Brand

Legetøj

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross