Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Aktivitets og kravletunnel - That's Mine

249,95 kr.

Frikøbs pris for medlemmer fra 79 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Aktivitets og kravletunnel - That's Mine

249,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Kravletunnellen er sjov i mange aldre. Den er særlig god i kravlealderen som motivation til endnu mere kravl. Dét at kravle er en vigtig grovmotorisk øvelse, som styrker hele barnets krop til senere at komme op og stå. Kravl styrker mange af de vigtigste muskler. Tunnellen er sjov at gemme sig i og trille rundt i. Den er helt ideel til at skabe et hyggeligt aktivitetshjørne på værelset eller i stuen. Der er lagt op til masser af herlig motorisk træning for de små kroppe.
  • Længde: 182 cm
  • Diameter: 46 cm
  • Materiale: polyester
  • Medfølger: opbevaringspose med hank
Aktivitets og kravletunnel - That's Mine

249,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Aktivitets og kravletunnel - That's Mine

Kravletunnellen er sjov i mange aldre. Den er særlig god i kravlealderen som motivation til endnu mere kravl, og udviklingen ved 6. tigerspring. Dét at kravle er en vigtig grovmotorisk øvelse, som styrker hele barnets krop til senere at komme op og stå. Kravl styrker mange af de vigtigste muskler. Tunnellen er sjov at gemme sig i og trille rundt i. Den er helt ideel til at skabe et hyggeligt aktivitetshjørne på værelset eller i stuen. Der er lagt op til masser af herlig motorisk træning for de små kroppe.

Legen stimulerer: Fantasi, Grovmotorik, Koordination, Lattermusklerne, Nysgerrighed, Rolleleg, Rumlig forståelse, Tryghed, Årsag / Virkning.

  • Alder: Fra kravlealderen
  • Farve: Havtorn
  • Længde: 182 cm
  • Diameter: 46 cm
  • Materiale: polyester
  • Medfølger: opbevaringspose med hank

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling 0-3 år.

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross