Tilbud

Aktivitetsrullespejl i træ, Woodland – Sebra

339,00 DKK

Sebra Woodland Kollection

Aktivitetsrullen med spejl er robust og smukt udført i træ. Den har høj legeværdi fra ca. 3+ måneder, eller når baby har hovedkontrol og kan udforske rullens mange aktiviteter. Legetøjet vil kunne motivere baby til mere mavetid gennem de 3 forskellige sider og de flotte mønstre på ydersiden af “hjulene”. Produktet tilhører Sebra Woodland kollektionen og har høj legeværdi – særligt i 3.- 5 tigerspring. I takt med at barnet udvikler sig, vil barnet kunne kravle efter rullen og gå på opdagelse i de mange aktiviteter, som kan undersøges. Legetøjet indeholder følgende aktiviteter:

  • et babyspejl til selvgenkendelse
  • en kugleramme
  • mini labyrint til finmotorikken
  • to mønster-sider, som er visuelt stimulerende

Hjulene er udstyret med gummikanter, der skåner gulvene, og gør den mere støjsvag, når den ruller hen over gulvet.

  • Materiale: Krydsfinér/MDF/Guger træ
  • Længde: 20 cm
  • Ø: 16 cm
  • Alder: fra 0+ måneder
  • Mærkning: CE, UKCA
  • Rengøring: aftørres med klud

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-301730037 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Aktivitetsrullespejl i træ, Woodland – Sebra

Aktivitetsrullen med spejl er robust og smukt udført i træ. Den har høj legeværdi fra ca. 3+ måneder, eller når baby har hovedkontrol og kan udforske rullens mange aktiviteter. Legetøjet vil kunne motivere baby til mere mavetid gennem de fem forskellige sider og en rulle-funktion. Produktet tilhører Sebra Woodland kollektionen og har høj legeværdi i særligt 3.- 5 tigerspring. I takt med at barnet udvikler sig, vil barnet kunne kravle efter rullen og gå på opdagelse i de mange aktiviteter, som kan undersøges. Legetøjet indeholder følgende aktiviteter:

– et babyspejl til selvgenkendelse
– en kugleramme og mini labyrint til finmotorikken
– to mønster-sider, som er visuelt stimulerende

Aktivitetsrullespejlet opfordrer til tid på maven (træning af nakkemusklerne) og vil senere hen opfordre barnet til at kravle.

Med dette aktivitetsrullespejl får dit barn gode muligheder for at udfordre og afprøve sin motoriske formåen. Aktivitetsrullespejlet har tre lange sider og hver side har et legemodul, tilbyder hver sin form for aktivitet til motorisk træning og sansning. Udover spejlet, indeholder dette rullende stykke legetøj, nemlig også en kugleramme med tre linjer med tilhørende trækugler og en labyrint med to runde bevægelsesmulige knapper, der kan skærpe dit barns finmotorik og retningssans. Start med at bruge babylegetøjet, som motiverende faktor foran barnet når det skal øve sig i at løfte hovedet og styrke nakke- og mavemusklerne. Dit barn vil kunne spejle sig i spejlet eller kigge på de to ender med hvert deres mønster.
Når barnet bliver lidt ældre, vil det række ud, røre og pille ved babyaktivitetslegetøjet. Barnet vil hurtigt opdage at legetøjet kan trille væk når man skubber til det, og det vil motivere barnet til at krybe og senere hen kravle efter det rullende spejl.

Aktivitetslegetøjet har hjul i træ, som er beskyttet af en gummikant. Gummikanten er med til at gære produktet støjsvagt, når den ruller på gulvet.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 0.758 kg
Størrelse 20 × 16 × 16 cm
Aldersgruppe

,

Brand

Gaver

,

Tigerspring

, , , ,

Typer