Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 19%

Aktivitetsrullespejl i træ, Woodland - Sebra

429,95 kr. 349,95 kr.

Fremragende 4,8
Aktivitetsrullespejl i træ - woodland - sebra - aktivitetsside

429,95 kr. 349,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sebra Woodland Kollection

Aktivitetsrullen med spejl er robust og smukt udført i træ. Den har høj legeværdi fra ca. 3+ måneder, eller når baby har hovedkontrol og kan udforske rullens mange aktiviteter. Legetøjet vil kunne motivere baby til mere mavetid gennem de 3 forskellige sider og de flotte mønstre på ydersiden af "hjulene". Produktet tilhører Sebra Woodland kollektionen og har høj legeværdi - særligt i 3.- 5 tigerspring. I takt med at barnet udvikler sig, vil barnet kunne kravle efter rullen og gå på opdagelse i de mange aktiviteter, som kan undersøges. Legetøjet indeholder følgende aktiviteter:
  • et babyspejl til selvgenkendelse
  • en kugleramme
  • mini labyrint til finmotorikken
  • to mønster-sider, som er visuelt stimulerende
Hjulene er udstyret med gummikanter, der skåner gulvene, og gør den mere støjsvag, når den ruller hen over gulvet.
  • Materiale: Krydsfinér/MDF/Guger træ
  • Længde: 20 cm
  • Ø: 16 cm
  • Alder: fra 0+ måneder
  • Mærkning: CE, UKCA
  • Rengøring: aftørres med klud
Aktivitetsrullespejl i træ - woodland - sebra - aktivitetsside

429,95 kr. 349,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Aktivitetsrullespejl i træ, Woodland - Sebra

Aktivitetsrullen med spejl er robust og smukt udført i træ. Den har høj legeværdi fra ca. 3+ måneder, eller når baby har hovedkontrol og kan udforske rullens mange aktiviteter. Legetøjet vil kunne motivere baby til mere mavetid gennem de fem forskellige sider og en rulle-funktion. Produktet tilhører Sebra Woodland kollektionen og har høj legeværdi i særligt 3.- 5 tigerspring. I takt med at barnet udvikler sig, vil barnet kunne kravle efter rullen og gå på opdagelse i de mange aktiviteter, som kan undersøges. Legetøjet indeholder følgende aktiviteter:

– et babyspejl til selvgenkendelse
– en kugleramme og mini labyrint til finmotorikken
– to mønster-sider, som er visuelt stimulerende

Aktivitetsrullespejlet opfordrer til tid på maven (træning af nakkemusklerne) og vil senere hen opfordre barnet til at kravle.

Med dette aktivitetsrullespejl får dit barn gode muligheder for at udfordre og afprøve sin motoriske formåen. Aktivitetsrullespejlet har tre lange sider og hver side har et legemodul, tilbyder hver sin form for aktivitet til motorisk træning og sansning. Udover spejlet, indeholder dette rullende stykke legetøj, nemlig også en kugleramme med tre linjer med tilhørende trækugler og en labyrint med to runde bevægelsesmulige knapper, der kan skærpe dit barns finmotorik og retningssans. Start med at bruge babylegetøjet, som motiverende faktor foran barnet når det skal øve sig i at løfte hovedet og styrke nakke- og mavemusklerne. Dit barn vil kunne spejle sig i spejlet eller kigge på de to ender med hvert deres mønster.
Når barnet bliver lidt ældre, vil det række ud, røre og pille ved babyaktivitetslegetøjet. Barnet vil hurtigt opdage at legetøjet kan trille væk når man skubber til det, og det vil motivere barnet til at krybe og senere hen kravle efter det rullende spejl.

Aktivitetslegetøjet har hjul i træ, som er beskyttet af en gummikant. Gummikanten er med til at gære produktet støjsvagt, når den ruller på gulvet.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross