Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Baby Radio Wee Jams - B. Toys

169,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 89 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
babyradio fra b. toys

169,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Min første radio fra B. Toys

Tryk på de farvede knapper og hør radioen spille forskellige melodier, mens knapperne lyser. Under radioen sidder en spiral med 3 sjove og store perler i gummi, der kan bides i og flyttes rundt på, så finmotorikken trænes. Særligt god til at stimulerer syns- og høresansen.
  • Mål: 16,5 x 13 x 3 cm
  • Inkluderer tre AAA batterier
babyradio fra b. toys

169,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Baby Radio Wee Jams - B Toys

Din baby er optaget af farver og lysende objekter i 3-5 måneders alderen, og radioen fra B. Toys giver lidt af det hele - uden at det bliver for meget. Radioen tilbyder en perfekt balance mellem stimulering og underholdning uden at overvælde barnet.

Radioen kan hænges op forskellige steder, så baby altid har god underholdning lige i nærheden. Tag eksempelvis radioen med på tur i bilen eller i barnevognen, så baby altid har god underholdning lige i nærheden.

Når barnet trykker på de farverige knapper på radioen, vil de opleve en verden af forskellige melodier, samtidig med at knapperne lyser op og tilføjer en ekstra visuel stimulering. Denne interaktion vil fascinere og glæde barnet og bidrage til deres udvikling og forståelse af årsag og virkning.

Under radioen sidder en spiral med 3 sjove og store perler i gummi, der kan bides i og flyttes rundt på, så finmotorikken trænes. Ved at gribe fat i og flytte perlerne udvikler barnet deres greb og koordinationsevner, hvilket er vigtigt for deres fremtidige motoriske færdigheder.

Baby Radio Wee Jams - B Toys

  • Mål: 16,5 x 13 x 3 cm
  • Inkluderer tre AAA batterier

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 0,180 kg
Størrelse 16,6 × 13 × 3 cm
Brand

Alder

Tigerspring

Legetøj

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross