Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 83%

Baby Einstein Magic Touch Drums

229,00 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8
einstein trommer

229,00 kr. 39,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor

Trommesæt fra Baby Einstein

Når barnet slår på en af dyrene i trommesættet, vil de efterfølgende høre en trommelyd, en sjov rytme eller melodi. Her bliver deres forståelse af aktion-reaktionsmønstre aktiveret. Det er nemlig feedbacken på barnets handlinger, der er med til at understøtte deres forståelse af rækkefølger.
  • Bruger 4 stk AA batterier (medfølger ikke)
  • Mål: 38,1 x 20,3 x 4,5 cm
  • Producentens anbefalede alder: fra 6 mdr
einstein trommer

229,00 kr. 39,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Baby Einstein Magic Touch Drums

Den musikalske sans stimuleres også med skønne melodier, som kan danses til. Tryk blot på den blå knap i midten af trommesættet. Musik og bevægelse er sundt, og får både børn og vokse i godt humør.

Trommesæt fra Baby einstin

Når barnet slår på en af dyrene i trommesættet, vil de efterfølgende høre en trommelyd, en sjov rytme eller melodi. Her bliver deres forståelse af aktion-reaktionsmønstre aktiveret. Det er nemlig feedbacken på barnets handlinger, der er med til at understøtte deres forståelse af rækkefølger. Baby Einstein Magic Touch Drums

  • Bruger 4 stk AA batterier
  • Mål: 38,1 x 20,3 x 4,5 cm
  • Producentens anbefalede alder: fra 6 mdr

Yderligere information

Vægt 0,568 kg
Legetøj

,

Alder

,

Brand

Tigerspring

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross