Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Baby Sensory Balls - Edushape

189,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 69 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
sansebolde - edushape

189,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

De seks bolde har forskellige overflader, former og farver, som inviterer baby til at gå på opdagelse. De forskellige teksturer og former stimulerer babys følesans, når baby undersøger boldene med sine små hænder og mund. Stimulering af følesansen er rigtig vigtig for babys kropsbevidsthed. Boldene kan også bruges til babymassage, hvor boldene rulles rundt på kroppen med lette tryk.

  • Høj legeværdi fra 3 mdr. (Testet i DearBaby konceptet)
  • Sæt med 6 stk. taktile bolde
  • Mål på bolde: Ø7-9 CM
  • Æskens mål: 34 x 7 x 22.5 cm
sansebolde - edushape

189,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Edushape sansebolde

Den taktile sans registrerer tryk, kulde/varme, smerte og strukturer vha. receptorer, der ligger under huden. Sansen er også vigtig at aktivere gennem hud-mod-hud-kontakt, hvor oxytocin (kærlighedshormon) frigives fra både barn og forældre. Det fremmer bl.a. velvære, ro og afspænding. Samtidig stimuleres babys visuelle sans, hånd-øje koordination og muskelkontrol i hænder, når de øver sig i at gribe fat om boldene.

Taktile Baby Sensory Balls - Edushape

  • Høj legeværdi fra 3 mdr. (Testet i DearBaby konceptet)
  • Sæt med 6 stk. taktile bolde
  • Mål på bolde: Ø7-9 CM
  • Æskens mål: 34 x 7 x 22.5 cm
  • Find andre sansebolde her

Læs om sansebolde her, og hvorfor det giver rigtig god mening, at børn leger med sansebolde.

Yderligere information

Vægt 0,200 kg
Størrelse 34 × 22,5 × 7 cm
Brand

Tigerspring

,

Alder

Legetøj

, ,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross