Connetix Car Pack – biler, 2 dele

219,95 DKK

Magnetiske biler er en undværlig tilføjelse til dit barns leg med Connectix. Bilerne passer selvfølgelig til størrelsen på dine andre magnetiske byggeklodser fra både Magna-Tiles og Connetix. Bilerne er ideelle til at bygge høje-kørende konstruktioner og tager legeværdien til et højere niveau.

Good to know: Connetix-tiles kan stå lodret uden støtte, hvilket gør dem lettere for mindre børn at stable med succes.

  • Produceret i ABS-plast
  • Uden skadelig kemi
  • Fri for BPA og Ftalater
  • Passer til Magna-Tiles
  • Alder 3 år+

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-CX2 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Connetix giver barnet masser af muligheder for at slippe fantasien løs og få godt gang i finmotorikken. Legen styrker finmotorik, hånd-øje koordination og kreativitet samt barnets forståelse for geometri og interesse for entreprenørskab.

Connetix er fremstillet af slidstærkt ABS-plast og har en lang holdbarhed, og de er dermed et grønnere valg end legetøj af mindre slidstærkt materiale.

Produktet er velegnet til insititutioner og lettere at bygge med end eksempelvis Magformers. Connetix-tiles kan stå lodret uden støtte, hvilket er årsagen til, at de mindre børn lettere får succesoplevelser med at konstruere med magneterne. Se alle vores produkter fra Connetix HER.

Om Connetix legetøj

I 2019 startede to australske forældre Connetix. Deres børn var vilde med byggerier med magnetisk legetøj, og ideen til nogle endnu mere transparente magnetiske byggedele opstod. Samtidig designede de en kuglebane, der kunne bygges sammen med magnet-delene, og så var de originale Connetix født. Connetix er byggefliser med magneter i, der er mere gennemsigtige end Magna-Tiles. De er smukke at kigge igennem, og sollyset brydes smukt gennem de farvede glas. Connetix kan kombineres med Magna-Tiles, men ikke med Magformers.

Rengøring: må ikke vaskes i opvaskemaskine eller nedsænkes i vand, – så kan magneterne ruste. Tørres i stedet af med en fugtig klud med lidt sæbe på – ikke med sprit.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj samt viden om børns udvikling.

Yderligere information

Aldersgruppe

Brand

Gaver

Typer

, ,