Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 20%

Fantus og maskinerne

199,00 kr. 159,00 kr.

Fremragende 4,8
Fantus og maskinerne - Bolden

199,00 kr. 159,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Fantus’ univers er udviklet til de allermindste børn fra 0-3 år. Tempoet er roligt, illustrationerne er tydelige og i både tv-serier og i bøgerne lærer barnet en masse nye ord og begreber sammen med Fantus. Tag med Fantus på opdagelse og se, hvad de store maskiner kan – og hvilke farver de har. Hvad kan den store, RØDE brandbil? Den blå traktor? Eller den GULE gravko?
 • Skrevet af: Knut Næsheim
 • Alder: 1 år +
 • Mål: 16 x 21 cm
 • ISBN: 9788772056777
 • Forlag: Forlagetbolden
 • Format: Indbundet
 • Sideantal12
 • Materiale: Pap
Fantus og maskinerne - Bolden

199,00 kr. 159,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Ny, flot bog med Fantus og maskinerne forlaget bolden

Leg og lær med Fantus!

Tag med Fantus på opdagelse og se, hvad de store maskiner kan – og hvilke farver de har. Hvad kan den store, RØDE brandbil? Den blå traktor? Eller den GULE gravko?

En sjov, farvestrålende LEG OG LÆR-bog i kraftigt pap for de allermindste

Kendt fra Minibørnene på DR´s Minisjang!

Fantus er kendt fra serierne Minibørnene og Fantus og maskinerne, der er en del af DR’s børneunivers Minisjang. Fantus er sød, sjov og meget nysgerrig og er ligesom sin storebror, Fantorangen, en blanding mellem en elefant og en orangutang. Fantus stammer oprindeligt fra Norge og er sammen med Fantorangen og deres ven, Pivi, meget populære på NRK’s børne-tv.

Fantus’ univers er udviklet til de allermindste børn fra 0-3 år. Tempoet er roligt, illustrationerne er tydelige og i både tv-serier og i bøgerne lærer barnet en masse nye ord og begreber sammen med Fantus.

 • Skrevet af: Knut Næsheim
 • Alder: 1 år +
 • Mål: 16 x 21 cm
 • ISBN: 9788772056777
 • Forlag: Forlagetbolden
 • Format: Indbundet
 • Sideantal12
 • Materiale: Pap

Yderligere information

Vægt 0,525 kg
Størrelse 16,0 × 21,0 × 1,0 cm
Alder

,

Bøger

,

Brand

Tigerspring

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross