fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Magisk malebog Vilde dyr - Bolden

79,95 kr.

Fremragende 4,8
magisk malebog vilde dyr

79,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Opdag en verden med magisk malemagi – kun med brug af vand. Fyld vand på den tilhørende pen og farv løs! Efterhånden som barnet maler, toner de vilde dyr frem og fyldes med flotte farver. Vandmalebogen indeholder timevis af  krealeg for de mindste. Styrker håndkontrollen og øver skrivegrebet på en sjov og underholdende måde.
  • Alder: Fra 3 år
  • Se alle bøgerne i serien HER
magisk malebog vilde dyr

79,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Magisk malebog - Vilde dyr

Få bragt dit barns sanser og kreativitet i spil, når det maler og til slut ser resultatet af sine anstrengelser. Oplev hvordan de vilde dyr vækkes til live, når farverne springer frem. Vandmalebogen vil være underholdende allerede fra 24+ måneder - men der bør males under opsyn, da produktet ikke er sikkerhedsgodkendt til børn under 3 år.

  • Se video
  • Vandmalebog med spiralryg
  • Inklusiv vand-pen
  • Antal sider: 6
  • ISBN: 9788772057323
  • Materiale: pap
  • Mål: 23 x 18 cm

Magisk malebog Vilde dyr er perfekt til mindre børn, da tuschen ikke sviner. Når siderne tørrer, forsvinder farverne igen, og så kan I begynde forfra. Det er ren magi! Pennen fyldes op igen og igen – så I kan male de flotte illustrationer mange gange.

Se alle bøgerne i serien HER

Yderligere information

Vægt 0,322 kg
Størrelse 23 × 18 cm
Alder

Bøger

,

Brand

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross