Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Magneter 20 stk - Bondegård - Vilac

149,95 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 69 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
magneter bondegård

149,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Farverige træmagneter med 20 motiver fra bondegården. Sjov underholdning til køleskabslågen eller magnettavlen. Magnet legetøj er en fantastisk måde at stifte bekendskab med magnetisme på. Det er sjovt at gå på opdagelse i hjemmet for at finde magnetiske overflader, som barnet kan sætte de forskellige magneter på.
  • 20 stk. træmagneter i trææske med gennemsigtigt låg
  • Æskens mål: 14 x 15 x 6 cm
  • Se flere varianter HER
magneter bondegård

149,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Magneter - Bondegård - Vilac 20 stk.

Det er både forunderligt og fascinerende, når magnetfigurerne tiltrækkes af de magnetiske overflader.

Og barnet synes måske, at det er sjovt at tage magneterne af og på igen. Her kan de mærke tiltrækningskraften. Det stimulerer deres finmotorik og forbedre deres koordineringsevner. Den magnetiske tiltrækningskraft mellem figurerne og magnetiske overflader er både magisk og underholdende. I kan samtidig tale om de forskellige motiver på magneterne. Hvad forestiller de sig, og hvilke farver har de?

Magneterne er også et lærerigt værktøj, der understøtter barnets kreative tænkning og fantasi. De kan arrangere og kombinere magneterne på forskellige måder, skabe scener og skabe deres eget magnetiske univers. Ved at placere magneterne nøjagtigt og forsigtigt på de magnetiske overflader træner dit barn deres præcisionsbevægelser og hånd-øje-koordination. Denne leg stimulerer også deres taktile sanser, da de kan føle tiltrækningskraften mellem magneterne og overfladerne. De forskellige motiver og farver på magneterne tiltrækker også barnets opmærksomhed og stimulerer deres visuelle sanser.

Magneterne er ikke kun en kilde til sjov og leg, det er også et lærerigt værktøj. Gennem denne legende interaktion med magnetisme kan dit barn udvikle deres kognitive færdigheder og øge deres nysgerrighed og interesse for naturvidenskab.

  • 20 stk. træmagneter i trææske
  • Æskens mål: 14 x 15 x 6 cm

Få inspiration til mere leg på vores Instagram.

Yderligere information

Vægt 0,372 kg
Størrelse 14 × 15 × 6 cm
Brand

Legetøj

,

Alder

Gaver

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross