fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Miele støvsuger til børn

359,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 149 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Miele støvsuger til børn

359,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Miele støvsuger til den lille hjælper. Børn elsker at være en del af de voksnes gøremål, og nu er der ingen undskyldninger for at der ligger nullermænd i hjørnerne. Støvsugeren er sjov at lege med, fordi den er virkelighedstro. Der er en tænd/sluk knap, drejelig hjul og et støvsugerør, der kan tages af. Det kræver koncentration og balance at gå med støvsugeren og er en rigtig god grovmotorisk øvelse
  • God legeværdi fra 16 mdr. (Testet gennem DearBaby)
  • Mål: 18 x 39 x 22 cm.
  • Hjulene kan dreje 360 grader
  • Batterier medfølger ikke
  • Bruger 3 x C batterier - kan købes her
Miele støvsuger til børn

359,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Miele støvsuger til børn

Børn elsker at imitere andre, især sine forældre, og det kan være, at dit barn er særligt interesseret i støvsugeren derhjemme. Nu kan barnet blive en del af de voksnes daglige gøremål med sin helt egen støvsuger. Barnet vil helt sikkert nyde at kunne hjælpe til med de daglige gøremål og være nyttig, hvilket styrker barnets selvtillid. Denne Miele støvsuger til børn har en tænd/sluk funktion, drejelige hjul og et støvsugerør, der kan sættes fast.

  • God legeværdi fra 16 mdr. (Testet gennem DearBaby)
  • Mål: 18 x 39 x 22 cm.
  • Hjulene kan dreje 360 grader
  • Batterier medfølger ikke
Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross