fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Peek-a-Bird Learning Buddies

189,95 kr.

Fremragende 4,8
Peek-a-Bird Learning Buddies Learning resources

189,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Peek-a-Bird Learning Buddies lærer barnet at tælle og genkende farver samt følelser. Fuglene har nemlig hver deres følelsesmæssige udtryk. De søde fugle træner således både barnets forståelse for kategorisering, finmotorikken og barnets empatiske evner. At kunne kategoriserer, og dermed forstå, at noget adskiller sig fra noget andet, er helt grundlæggende for at kunne tilegne sig nye begreber.

  • Materiale: plast
  • Hvert fuglehus er markeret med tal
  • Alle fugle er med hul i bunden og kan bruges til fingerdyr
  • Alder: 18 mdr+

Peek-a-Bird Learning Buddies Learning resources

189,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Peek-a-Bird Learning Buddies

Legetøj fra Learning Resources gør det sjovt for barnet at lære. Peek-a-Bird Learning Buddies lærer barnet at tælle og genkende farver. Barnet lærer yderligere at matche fuglene med deres huse og, at forså forskellen i fuglenes udtryk. Hver af de venlige birdy finger-dukker har et forskelligt ansigtsudtryk, som hjælper børn med at identificere og tale om følelser og andre social-emotionelle læringsevner. De søde fugle træner således både finmotorikken og barnets empatiske evner.

Fuglene og de små nummerede huse hjælper børn til at øve deres tælle-, farve-, finmotorik og social-emotionelle læringsevner.

At øve sig i at kategorisere understøtter børns evne til at kunne sortere i hverdagens indtryk. Kategorisering er grundlæggende for at kunne tilegne sig nye begreber, og en vigtig del af barnets udvikling. For at barnet kan forså, hvad noget er, skal det først og fremmeste gøre sig begreb om, hvordan det adskiller sig fra noget andet.

Se mere fra Learning Ressources HER, eller få viden omkring udviklende legetøj de mindste på vores Instagram.

Yderligere information

Vægt 0,500 kg
Størrelse 25,5 × 16,5 × 6 cm
Alder

,

Brand

Tigerspring

Legetøj

Gaver

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross