Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 80%

Perles Animaux Familiers Bead Pets - Vilac

199,00 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8
Motorisk legetøj til barn 19 måneder

199,00 kr. 39,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor

Forståelsen af systemer kan sagtens leges ind, men det kræver lidt mere komplekst legetøj. Træperlerne fra Vilac er udformet i afrundede organiske former, der ligner forskellige dyr. De har en god størrelse til barnets små hænder. At tråde perlerne på snor tilfredsstiller barnets interesse for at få enkelte dele til at passe sammen.

  • 12 trædyr og 1 sikkerhedssnor
  • Emballage mål: 32 x 22 x 3.5 cm
Motorisk legetøj til barn 19 måneder

199,00 kr. 39,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Perles Animaux Familiers Bead Pets - Vilac

Legen styrker barnets hånd-øje koordination og finmotorik. Dyrenes kendetegn giver også rig anledning til gode samtaler i legen. Snoren er en sikkerhedssnor, som deles ved høj belastning. Perlerne er malet i naturlige farver.

Forståelsen af systemer kan sagtens leges ind, men det kræver lidt mere komplekst legetøj. Træperlerne fra Vilac er udformet i afrundede organiske former, der ligner forskellige dyr. De har en god størrelse til barnets små hænder. At tråde perlerne på snor tilfredsstiller deres interesse for at få enkelte dele til at passe sammen. Perles Animaux Familiers Bead Pets - Vilac

  • 12 trædyr og 1 sikkerhedssnor
  • Embalage mål: 32 x 22 x 3.5 cm

Yderligere information

Vægt 0,360 kg
Størrelse 32 × 22 × 3,5 cm
Brand

Legetøj

Alder

Tigerspring

Pre-loved

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross