fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Sansetørklæde 100 x 150 cm. TickiT

129,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 29 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
sansetørklæde

129,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Et sansetørklæde er fantastisk og kan bruges til stimulerende og beroligende sanselege. Brug sansetørklædet over hele kroppen. Det stimulerer barnets taktile sans og kan være med til at berolige hele nervesystemet. Find en rytme i bevægelsen med tørklædet og sænk barnets arousal, også kaldet vågenhedsniveau.
  • Mål 100 x 150 cm
  • Materiale: 100% nylon
sansetørklæde

129,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sansetørklæde 100 x 150 cm TickiT

Sanseleg for baby: Sæt beroligende musik på mens baby ligger på et blødt underlag kun iført ble. Træk herefter sansetørklædet henover babys krop med langsomme og rolige strøg. Det stimulerer babys taktile sans, og i samspil med den rolige musik kan det være med til at berolige deres nervesystem efter en dag med mange indtryk. Det sænker babys arousalniveau, også kaldet vågenhedsniveau.

Sansetørklæderne fra TickiT er ekstra store og måler 100 x 150 cm. Det giver gode muligheder for sanseleg med børn i alle aldre. Et sansetørklæde er fantastisk til de helt små og kan bruges til stimulerende og beroligende sanselege. Ved at bruge et sansetørklæde som en del af en beroligende sanseleg, kan du sænke dit barns arousalniveau og styrke barnets evne til at regulere følelser og stressniveau. Sansetørklæde 100 x 150 cm TickiT

  • 7 forskellige farver
  • Mål 100 x 150 cm
  • Materiale: 100% nylon
  • Vaskeanvisning: Kun håndvask. Stryg ved lav temperatur. Tåler ikke tørretumbler eller afblegning.

Fra vores ekspert Sanse Motorik:
“Børnene lærer hele tiden, så snart de har tid og mulighed for det. Det er helt grundlæggende for alle børn, at de lærer gennem kroppen og de mange indtryk, som kroppen modtager gennem sanserne. De mange sanseindtryk transporteres via vores nervesystem, og det er her op til et kompliceret samspil mellem sanser, hjerne og kroppen at få mest mulig ud af de mange indtryk. Børn lærer gennem deres forsøg og eksperimenter for derved at gøre deres egne erfaringer og på den måde lære om verden omkring sig, om sig selv. Al læring foregår gennem kroppen.”

Yderligere information

Vægt 0,040 kg
Størrelse 150 × 100 cm
Farve

Rød, Orange, Gul, Grøn, Lys blå, Dyb blå, Lilla

Brand

Alder

Tigerspring

, ,

Legetøj

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross