fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Soft Sensory Blocks - Edushape

179,00 kr.

Fremragende 4,8
Soft Sensory Blocks - Edushape

179,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sæt af 10 sanseklodser i vaskbart materiale. Klodserne er fascinerende for barnet at røre ved og tygge på. De har flotte klare farver og strukturer, som stimulerer følesansen, synssansen og barnets logiske sans. Når du stabler et tårn indenfor rimelig rækkevidde, vil barnet på 5 til 6 måneder motiveres til at kravle eller møve sig frem for at vælte tårnet. Legen kan gentages igen og igen. De kan hjælpe med at lindre ømme gummer allerede fra den første tand er på vej. Produktet er særlig relevant igen fra 12 måneder, når barnet kan øve sig på at matche en form med et hul. Se videodemonstration HER
  • 10 sanseklodser i 3D struktur
  • Vaskbart overflade
  • Godkendt fra 0 måneder
Soft Sensory Blocks - Edushape

179,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Soft Sensory Blocks - Edushape

Godkendt fra 0 måneder. De kan hjælpe med at lindre ømme gummer allerede fra den første tand er på vej.

Sæt af 10 sanseklodser i vaskbart materiale. Klodserne er fascinerende for barnet at røre ved og tygge på. De har forskellige farver, former og dutter, som stimulerer følesansen, synssansen og barnets logiske sans. Barnet på ca. 5-6 mdr: Et tårn, indenfor rimelig rækkevidde, vil motivere barnet til at kravle eller møve sig frem for at vælte tårnet igen og igen. Barnet på ca. 12 mdr: Vil få stor glæde af klodsernes koblingsfunktion, hvor huller og dutter matches tilsvarende formerne. Her vil barnet være særligt optaget af at få ting til at passe sammen. Hver klods har et tal og symboler på, som kan benævnes for at introducere barnet til tal og former. De bløde klodser har 3D-strukturer og passer sammen i deres geometriske dutter og huller.

  • 10 sanseklodser i 3D struktur
  • Vaskbart overflade
  • Godkendt fra 0 måneder
  • Lindrer ømme gummer

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 0,734 kg
Størrelse 34,5 × 7 × 22,5 cm
Brand

Legetøj

,

Alder

Tigerspring

,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross