Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 79%

Syng sammen – De bedste sange med melodier for børn

239,00 kr. 49,00 kr.

Fremragende 4,8
syng sammen

239,00 kr. 49,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
Syng sammen fra Alvilda – De bedste sange med melodier for børn er en populær sangbog med kendte danske børnesange. Bogen er fantastisk, fordi det lille barn kan interagere med den. Den tilbyder musik, hvortil I kan lave velkendte fagter. Det er nemlig ekstra sjovt, når den voksne lever sig ind i sangene og laver fagter til f.eks. “Lille Peter Edderkop” eller “Hjulene på bussen. Fagter er en god øvelse for barnets motorik og koordineringsevne. Se video forneden!
  • Der er ingen garanti for batteriernes levetid, da de er brugt
  • God læseoplevelse fra 12 mdr. (Testet gennem DearBaby)
  • Papbog
  • 20 sider
  • 29 x 29 cm
  • OBS: Musiksymbolet på siderne kræver lidt fingerkræfter, og barnet på 12 måneder forventes ikke at kunne aktivere musikken selv.
syng sammen

239,00 kr. 49,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Syng sammen – De bedste sange med melodier for børn

Sang, musik og bevægelse er stimulerende for barnets sproglige udvikling. Børnesangene indeholder rim, som skaber lydlig opmærksomhed hos barnet, hvilket er godt for den sproglige udvikling, fordi barnet bliver opmærksom på ordenes lyde. Bogen er dejlig stor, og den er let at være sammen om. Barnet elsker at høre sine forældres stemmer, og når I synger sammen skaber det ro og nærvær.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️ Syng sammen – De bedste sange med melodier for børn

Produktet er ikke sikkerhedsgodkendt til børn under 3 år. DearBaby anbefaler, at børn altid læser bogen sammen med en voksen.

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross