Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Vilac bus - Træklegetøj

269,00 kr.

Fremragende 4,8
Vilac bus - Træklegetøj

269,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Bus Pull Along fra Vilac

Træklegetøj giver god mening i processen mod at blive mere sikker på benene, fordi det styrker barnets balance og motorik. Den anbefalede alder er 15 mdr+ fordi det både kræver koncentration og koordination at trække og bevæge sig på samme tid. Når barnet er mere sikker på benene, vil træklegetøjet motivere barnet til at gå endnu mere, og barnet vil sikkert nyde at øve sig på at manøvre det rundt om husets møbler. Træklegetøjet har tre passagerer, der har hver sin form i bunden. Se video forneden!
  • Anbefalet alder: 15 mdr+
  • Mål: 14 x 18 x 10 cm
  • Fremstillet i træ
  • Har gummihjul der beskytter gulvet
Vilac bus - Træklegetøj

269,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Vilac bus - Træklegetøj

Mange sanser er i spil, når motorikken skal trænes, og det er godt for barnets motorik og lårbasser at bevæge sig rundt med træklegetøjet og bukke sig ned for at rejse det op, når det vælter. Barnet på 1 år+ elsker "putte i og tage op" lege, og her er trækvognen fra Vilac rigtig sjov. Der medfølger nemlig tre passagerer, der kan komme med på tur, når barnet trækker afsted med bussen. De tre figurer har forskellige former i bunden, der skal matches med formerne i bussen. Det styrker barnets finmotorik og genkendelse af former. Vilac bus - Træklegetøj

Yderligere information

Vægt 0,500 kg
Brand

Legetøj

Alder

Tigerspring

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross