Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Vtech kasseapparat

349,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 199 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
vtech kasseaparat

349,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Fantastisk Vtech kasseapparat til rolleleg, hvor barnet kan udfolde sig og lege købmandsbutik. Kasseapparatet interagerer med barnet, når han eller hun trykker på knapperne. Her er der både mulighed for at lære om farver, tal og fødevarer – det hele på dansk. Samtidig er de små sætninger, musik og stærke farver med til at stimulere barnets nysgerrighed og lyst til at gå på opdagelse.
  • God legeværdi fra 24 mdr. (testet i DearBaby konceptet)
  • 13,3 x 40 x 30,5 cm
  • 10 forskellige slags madvarer
vtech kasseaparat

349,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Vtech kasseapparat

Den tidlige rolleleg begynder allerede omkring 2 års alderen. Når børn leger rolleleg, kopierer de mange hverdagshandlinger som eksempelvis ‘at handle ind’, og derfor er det sjove kasseapparat rigtig godt til den tidlige rolleleg. Der er 10 forskellige slags madvarer, barnet kan købe og sælge. Måske inviterer barnet sine forældre med i legen, og her er det vigtigt, at barnet får lov til at tage initiativ og styring i legen, så barnets selvstændighedsfølelse styrkes.

  • God legeværdi fra 24 mdr. (testet i DearBaby konceptet)
  • 13,3 x 40 x 30,5 cm
  • 10 forskellige slags madvarer

Vtech er særlig kendt for deres interaktive babylegetøj. Det garanterer høj legeværdi og masser af underholdning. Legetøj fra Vtech har ofte knapper, så der er masser af trykke på. Aktion-reaktionsmønstre er med til at stimulere og udvikle det lille barn.

Læs vores blogindlæg om rolleleg.

 

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling 0-3 år.

Yderligere information

Vægt 0,900 kg
Alder

,

Brand

Tigerspring

Legetøj

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross