Fremragende 4,8

Enhjørning bamse - Manhattan Toy

199,00 kr.

Enhjørning Bamse

199,00 kr.

Fremragende 4,8

Adorables Petals Unicorn fra Manhattan Toy

Den lyserøde enhjørning bamsen fra Manhattan Toy er måske den blødeste bamse i nyere tid. Bamsen er en del af en Manhattan Toys bamseserie af super bløde venner.
  • Mål: 30 cm høj
  • Alder: 0+ måneder
  • Produktet overholder både EN71 og CPSIA sikkerhedskrav
Enhjørning Bamse

199,00 kr.

Fremragende 4,8

Enhjørning bamse - Manhattan Toy er en del af en bamseserie af super bløde venner.

Den lyserøde enhjørning bamsen fra Manhattan Toy er 30 cm høj og kan sidde helt af sig selv.

Manhattan Toy laver et stort udvalg af superbløde bamser, som slet ikke er til at stå for. Den lyserøde enhjørning har et fint vamset look og er udstyret med en hel fantastisk og let polstring, der gør, at den kun venter på at blive krammet.

Bamsen fra Manhattan Toy vil være et oplagt familiemedlem til barnets bamsefamilie af krammedyr!

  • Mål: 30 cm høj
  • Alder: 0+ måneder
  • Produktet overholder både EN71 og CPSIA sikkerhedskrav

Yderligere information

Vægt 0,154 kg
Størrelse 30 cm
Aldersgruppe

, , , ,

Brand

Typer

Gaver

, ,

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross