fbpx Skip to main content

Her vil vi præsentere dig for 6 af vores favoritbøger, som på hver sin måde stimulerer og aktiverer barnet gennem fælleslæsning.

6 Lærerige Børnebøger:

Min lille Vivaldi (Alder: god til 6+ måneder)

En serie af små bøger med klassisk musik. Et kæmpe hit i DearBabys 6 og 8 måneders kasse.

Derfor skal I prøve dem:
Studier har vist, at klassisk musik har en effekt på den intellektuelle og kreative udvikling hos børn, også kendt som Mozart-effekten. Klassisk musik er kendt for sine smukke og blide toner og studier viser, at babyer oftest foretrækker klassisk musik frem for andre genrer. Og ikke mindst, kan klassisk musik lede til en mere rolig og rytmisk søvn. Serien indeholder Min lille Mozart, Min lille Tjajkovskij og Min lille Vivaldi.

Børns udvikling og kreativitet udvikles i leg. Legen er den eneste måde, hvor både børn og voksns personlighed kan udfolde sig på den mest diverse måde.” – Yamuna Ratnasingham, speciallæge i Børne- og ungdomspsykiatri.

Min lille bog om kroppen & Min lille bog om sengetid
(Alder: god til 9+ måneder)

En favoritserie i konceptet, fordi de interaktive elementer fastholder barnets nysgerrighed. Bøgerne skildre velkendte scenarier fra barnets hverdag.

Bøgerne skildrer velkendte scenarier fra barnets hverdag i forbindelse med eks. putning og i samtalen om kroppen og hvad kroppen kan.
De simple og velkendte elementer gør det nemt at starte en samtale, som barnet kan relatere til. “Av, jeg har slået mig” eller “Nu henter vi bamsen, og så skal vi putte”.

Når du benævner tingene og bagefter peger på dit barns egen bamse eller sut, så lærer barnet at koble ord og ting sammen. Det stimulerer den sproglige udvikling.

Syng Sammen (Alder: god til 10+ måneder)

Syng Sammen er fantastisk, fordi dit barn kan interagere med den. Den tilbyder musik, hvortil I kan lave velkendte fagter. Det er nemlig ekstra sjovt, når du laver fagter til f.eks. “Lille Peter Edderkop” eller “Hjulene på bussen”. Fagter er en god øvelse for dit barns motorik og koordineringsevne.

Børnesangene indeholder rim, som skaber lydlig opmærksomhed hos dit barn, hvilket er godt for den sproglige udvikling, fordi barnet bliver opmærksom på ordenes lyde.

Tak til @babyterapeuten for at anbefale os bogen. Babyterapeuten er en del af vores ekspertpanel. -Selvstændig søvn- og ammevejleder, og behandler med kranio sakral- og zoneterapi.

Hvor er fru Mariehøne? (Alder: god til 6+ måneder)

Eksperimenter med Titte-Bøh eller dét ‘at noget kommer til syne’. En genial bog når barnet facineres af Titte-Bøh. De store filtflapper er nemme at skubbe til side og gemmer på stor farverige illustrationer af velkendte dyr. De store filtflapper gemmer på Fru Mariehøne, Fru Bi, Hr. Larve og til allersidst et spejlbillede af dit barn.

Dit barn vil elske at løfte flapperne og gentage de simple handlinger igen og igen. Særligt gensynet af sit eget spejlbillede vil helt sikkert bringe et smil frem på læberne. Filtflapperne er desuden mere holdbare end de klassike paplåger.

Fru Mariehøne er en del af vores 7 måneders kasse, hvor dit barn er optaget af sammenhænge, og at noget kan være indeni, ovenpå, ved siden af eller nedenunder noget andet.

Mit første huskespil Dyr (Alder: god til 12+ måneder)

Brug bogen efter alder. Den er fantastisk til titte-bøh- leg, fordi den har skydelåger med velkendt dyr bagved. Senere kan barnet bruge den som huskespil. Sig “Hej Løve” og “Farvel Løve”. Gennem bogen kan I hilse på fisken, Elefanten, Edderkoppen, fluen og mange mange flere, når I skyder lågerne frem og tilbage.

Bruger I bogen som godnathistorie vil dit barn elske at sige godnat til dyrerne inden sengetid. Bogen er en del af vores 13 måneders kasse og kan købes på vores shop.

Peter Pedal i de sjove labyrinter (Alder: god til 20+ måneder)

Bogen indeholder 10 sjove og meget forskellige labyrinter som børn elsker og fascineres af. Billederne er fyldt med genkendelige scenarier, som I kan gå på opdagelse i sammen. Der er masser at tale om i den store labyrintbog med Peter Pedal.

En rigtig god bog til at: Udvikle dit barns sprog, øve den logiske sans, øve forholdsord (vi går til siden, vi går op, ned eller forbi løven og rundt om isbjørnen)

Tag med på bondegården, i zoo, i cirkus og andre velkendte scanarier. Bogen kan let gå hen og blive en favoritbog, så forbered dig på at skulle læse den om og om igen.

Find alle de 6 Lærerige Børnebøger hos dearbaby

Skriv et svar

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS – Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering