Lamaze – Appelsinen Olive Clip & Go

149,95 DKK

Appelsinen Olive er en sød rangel fra Lamaze i flotte farver. Ranglen er blød og nem for barnet at gribe fat i, samt har den en bidering til når de ømme gummer klør. Appelsinen har forskellige farver og tekstur der er med til at stimulere sanserne. Samt er den nem at have med på farten.

  • Alder: 0 + måneder
  • Findes også som banan eller æble

 

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-827384 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Appelsinen Olive er en sød rangel fra Lamaze i flotte farver. Ranglen er blød og nem for barnet at gribe fat i. Ranglen har også en bidering til når det klør i munden. Den har forskellige farver og tekstur der er med til at stimulere sanserne. Samt er den nem at have med på farten.

Legetøj fra Lamaze er udviklet af psykologer fra Yale University med udgangspunkt i, at spædbørns udvikling foregår udfra en tretrins model. Modellen er bygget op omkring tre forskellige trin, som dit barn gennemgår, når det leger med legetøjet og udvikler sine finmotoriske færdigheder.

  • Alder: 0 + måneder
  • Findes også som banan eller æble
Lamaze går op i børen og spædbørns udvikling

Lamaze produkter er ofte farveirge, funktionelle og meget stimulerende for børn at lege med. Derudover er der højt fokus på kvalitet, som gør at barnet sikkeret kan lege med deres legetøj. I 2007 etablerede de det de kalder Multi-check Safety system, som altid undersøger sikkerheden af deres produkter. Dette kan indebære langvarige tjek hos deres leverandører , for at sikre mod kemikalier eller fejlproducering.

Du behøver ikke være bekrymret som forældre med legetøj fra Lamaze.

Et japansk brand

Den. 2. februar 1924 blev den japanske virksomhed Tomy grundlagt af Eiichiro Tomiyama. Ud fra dette japanske brand udsprang virksomheden Lamaze, som fik sit internationale gennembrud tilbage i 1960´erne.

Yderligere information

Brand

Aldersgruppe

,

Tigerspring

, , ,

Typer