Bamse Bjørn på Bondegården

79,95 DKK

Tag med søde Bamse Bjørn på bondegården og drej, skub eller træk i de forskellige elementer i bogen. Bogen lægger op til dialogisk læsning, fordi der er masser af tale om. Det stimulerer barnets nysgerrighed og lyst til at læse, hvilket er godt for den sproglige udvikling.

Se video forneden!

  • Anbefalet alder: fra 1 år
  • Mål: H 1.4 cm, L 18 cm, B 18.1 cm
  • Materiale: pap af høj kvalitet
  • 8 sider

I samme serie:

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SHOP-97887116988531 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Bamse Bjørn på Bondegården

Dialogisk læsning handler om, at den voksne læser på en måde, der skaber sproglig interaktion med barnet under læsningen. Det kan være med til at skabe gode samtaler, nærvær og samvær. I kan tale om illustrationerne, og den voksne kan lade barnet pege løs og sætte ord på. Når den voksne læser langsomt og giver sig tid til, at I kan tale om dét, der fanger barnet interesse, stimuleres nysgerrigheden og den sproglige udvikling.

Bamse Bjørn på Bondegården er illustrereret af den internationalt anerkendte og prisbelønnede engelske illustrator og forfatter Benji Davies.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Yderligere information

Vægt 0.310 kg
Brand

Typer

Tigerspring

Aldersgruppe

,

Bøger

Højtlæsning, Interaktive bøger, Papbøger