Bamse Bjørn på Brandstationen

79,95 DKK

Tag med søde Bamse Bjørn på brandstationen og drej, skub eller træk i de forskellige elementer i bogen. Bogen lægger op til dialogisk læsning, fordi der er masser af tale om. Det stimulerer barnets nysgerrighed og lyst til at læse, hvilket er godt for den sproglige udvikling.

Se video forneden!

  • Anbefalet alder: fra 1 år
  • Mål: H 1.4 cm, L 18 cm, B 18.1 cm
  • Materiale: pap af høj kvalitet
  • 8 sider

I samme serie:

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-97887119043981 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Der er masser af underholdning med Bamse Bjørn Bøger: Køb her Bamse Bjørn på Brandstationen

Dialogisk læsning handler om, at den voksne læser på en måde, der skaber sproglig interaktion med barnet under læsningen. Det kan være med til at skabe gode samtaler, nærvær og samvær. I kan tale om illustrationerne, og den voksne kan lade barnet pege løs og sætte ord på. Når den voksne læser langsomt og giver sig tid til, at I kan tale om dét, der fanger barnet interesse, stimuleres nysgerrigheden og den sproglige udvikling.

Bogen Bamse Bjørn på Brandstationen er illustrereret af den internationalt anerkendte og prisbelønnede engelske illustrator og forfatter Benji Davies. Dearbaby har også en masse andre Bamse Bjørn Bøger.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Yderligere information

Vægt 0.310 kg
Brand

Typer

Aldersgruppe

,

Tigerspring

Bøger

Højtlæsning, Interaktive bøger, Papbøger