DearBaby

369,00 DKK / måned

🇩🇰 FØDSELSDAGS-TILBUD 299 kr./md.🇩🇰

Brug rabatkoden: HURRA2 🇩🇰

BEMÆRK: Den registrerede termins-/fødselsdato afgør, hvilken dato du modtager din første kasse.

DU OMBYTTER GRATIS HVER MÅNED
Dine ombytninger foretager du i din valgte Dao pakkeshop. Vi sender en gratis returblanket til din mail 4 dage inden ombytningen.

Beskrivelse

ABONNEMENT

Abonnementsprisen er 369 kr./måned. Vores abonnement er altid uden binding, og de månedlige ombytningerne er altid gratis. Læs mere om konceptet og hvordan vi udvælger legetøjet til de specifikke udviklingsspring.

Har du spørgsmål til konceptet, så skriv til os i chatten eller på mail info@dearbaby.dk

MEDLEMMERNE OG FAGPERSONER UDVIKLER KONCEPTET

DearBabys medlemmer bedømmer legeværdien af det legetøj, de modtager hver måned. Bedømmelserne er med til at sikre en høj legeværdi af alle kasserne.  Derudover samarbejder vi med adskillige fagpersoner, som alle har speciale i børns udvikling og trivsel fra 0- 3 år. Deres faglighed bidrager til udvælgelsen af legetøjet og teksterne om barnets udvikling, som vores medlemmer modtager i kassen hver måned.

OMBYTNING

FRAGT: Levering og ombytning er altid gratis.

Du og dit barn har legetøjet i 30 dage, inden I ombytter til næste legetøjskasse. Favoritter kan købes fri til medlemspriser.

Du er med til at opretholde et cirkulært flow i vores koncept ved at ombytte samme dag, som du modtager din afhentningspåmindelse. På den måde går dit barn heller ikke glip af lærerige dage med sin næste legetøjskasse. Du kan let afhente og indlevere i pakkeshoppen i samme ombæring.

Ombytningsdatoen er den samme hver måned (har du eks. registreret dit barns termins-/fødselsdato til d. 14. maj 2020, er din ombytningsdato altid lige omkring den 14. i hver måned).
Du modtager din gratis returblanket på mail 4 dage inden din ombytningsdato.
Leveringstid: 2-4 dage

Yderligere information

Typer