DearBaby

369,00 DKK / måned

Prøv første måned for kun 299 DKK. Brug rabatkoden: JATAK 

BEMÆRK: Den registrerede termins-/fødselsdato afgør, hvilken dato du modtager din første kasse.

DU OMBYTTER GRATIS HVER MÅNED
Dine ombytninger foretager du i din valgte Dao pakkeshop. Vi sender en gratis returblanket til din mail 4 dage inden ombytningen.

ABONNEMENT

Tilmeld dig abonnementsprisen er 369 kr./måned. Abonnementet er altid uden binding og de månedlige ombytningerne er altid gratis. Læs mere om konceptet og hvordan vi udvælger legetøjet til de specifikke udviklingsspring.

Har du spørgsmål til konceptet, så skriv til os i chatten eller på mail info@dearbaby.dk

MEDLEMMERNE OG FAGPERSONER UDVIKLER KONCEPTET

Tilmeld dig og vær med til at bedømme. DearBabys medlemmer bedømmer legeværdien af det legetøj, de modtager hver måned. Bedømmelserne bruger vi til at forbedre sammensætningen af vores alderssvarende legetøjskasser. Derudover samarbejder vi med forskellige fagpersoner, som alle har speciale i børns udvikling og trivsel fra 0- 3 år. Deres faglighed bidrager til udvælgelsen af legetøjet og teksterne om barnets udvikling, som vores medlemmer modtager i kassen hver måned.

OMBYTNING

Du og dit barn har legetøjet i 30 dage, og køber kun dit barns favoritter.

Du er med til at opretholde et cirkulært flow i vores koncept ved at ombytte samme dag, som du modtager din afhentningspåmindelse. Dog seneste 2 dage efter, så dit barn ikke går glip af lærerige dage med sin næste legetøjskasse. Du afhenter og indleverer i pakkeshoppen –  og altid i samme ombæring.

Ombytningsdatoen er den samme hver måned (har du eks. registreret dit barns termins-/fødselsdato til d. 14. maj 2020, er din ombytningsdato altid lige omkring den 14. i hver måned).
Du modtager altid en gratis returblanket på mail 4 dage inden din ombytningsdato.

Yderligere information

Typer

Du kunne også være interesseret i...