Den dag Leopold blev jaloux

129,95 DKK

Ny og skøn bog med grisen Leopold! En dag, da Leopold er ude at købe ind med sin mor, møder de Svein Pölse… Leopolds mor fniser fjollet, og Leopold synes, at hun er dum. Og Svein Pölse… ham vil han bare af med! Bogen behandler temaet om skilsmissebørn og de følelser, der kan opstå, når mor eller far får en ny kæreste. Bøgerne om Leopold er sprogligt underfundige og har alle en lærerig pointe!

Alle Leopold-bøgerne er både tegnet og skrevet af Dina Gellert.

  • Mål: 17 x 22 cm
  • Antal sider: 48

Se de andre bøger i serien:

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-9788771065299 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Den dag Leopold blev jaloux

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, som vi kan tilbyde vores børn. Der er nu intet som at samles om en god bog ❤️

Ny og skøn bog “Den dag Leopold blev jaloux” med grisen Leopold! En dag, da Leopold er ude at købe ind med sin mor, møder de Svein Pölse… Leopolds mor fniser fjollet, og Leopold synes, at hun er dum. Og Svein Pölse… ham vil han bare af med! Bogen behandler temaet om skilsmissebørn og de følelser, der kan opstå, når mor eller far får en ny kæreste. Bøgerne om Leopold er sprogligt underfundige og har alle en lærerig pointe!

Alle Leopold-bøgerne er både tegnet og skrevet af Dina Gellert.

  • Mål: 17 x 22 cm
  • Antal sider: 48

Se de andre bøger i serien:

Yderligere information

Vægt 0.266 kg
Brand

Typer

Aldersgruppe

Bøger

Bøger om følelser, Højtlæsning