Geomag – Magicube Green Line 24

459,95 DKK

Med de 24 magnetiske byggeklodser fra Geomag får barnet mulighed for at udfolde sin fantasi. Børn elsker at konstruere, bygge op og få ting til at passe sammen. Vores anbefalede alder er 1 år+ fordi barnet i en tidlig alder får en interesse for at få ting til at passe sammen. Magneterne hjælper barnet godt på vej til at få succesoplevelser med at sammensætte klodserne til små konstruktioner.

Byggesættet er også fantastisk til de større børn, som kan bygge alverdens konstruktioner, hvor kun fantasien sætter grænser. Barnets kreativitet og fingerfærdigheder udvikles gennem legen.

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-1167578 Kategorier: ,

Beskrivelse

Geomag – Magicube Green Line 24

Det sjove Magicube byggesæt er den perfekte introduktion til magneternes lærerige og fantasifulde univers. Magneterne i kloderne giver både det lille og større barn succesoplevelser med at bygge op og skabe forskellige konstruktioner. Det inviterer til mere abstrakte lege, hvor der ikke er et bestemt resultat, og derfor får barnet mulighed for at udfolde sin fantasi og kreativitet i sin leg med byggeklodserne. Samtidig er byggesættet lavet i fire stærke farver, der fanger barnets nysgerrighed.

Byggesættet er også fantastisk til de større børn, som kan bygge alverdens konstruktioner, hvor kun fantasien sætter grænser. Barnets kreativitet og fingerfærdigheder udvikles gennem legen. Geomag sættet:

  • 24 klodser i alt
  • 1-5 år
  • Lavet i 100% genbrugsplastik

Er kendt for deres magnetiske konstruktionslegetøj, som gør det nemt for barnet at få succesoplevelse ved brug af legetøjet.

Yderligere information

Vægt 0.384 kg
Brand

Typer

,

Aldersgruppe

Tigerspring