fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Magnetklodser - Magicube Green Line 24 - Geomag

459,95 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 189 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Magnetklodser - Magicube Green Line 24 - Geomag

459,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Med de 24 magnetiske byggeklodser fra Geomag får barnet mulighed for at udfolde sin fantasi. Børn elsker at konstruere, bygge op og få ting til at passe sammen. Vores anbefalede alder er 1 år+ fordi barnet i en tidlig alder får en interesse for at få ting til at passe sammen. Magneterne hjælper barnet godt på vej til at få succesoplevelser med at sammensætte klodserne til små konstruktioner. Byggesættet er også fantastisk til de større børn, som kan bygge alverdens konstruktioner, hvor kun fantasien sætter grænser. Barnets kreativitet og fingerfærdigheder udvikles gennem legen.
Magnetklodser - Magicube Green Line 24 - Geomag

459,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Magnetklodser - Magicube Green Line 24 - Geomag

Det sjove Magicube byggesæt er den perfekte introduktion til magneternes lærerige og fantasifulde univers. Magneterne i kloderne giver både det lille og større barn succesoplevelser med at bygge op og skabe forskellige konstruktioner. Det inviterer til mere abstrakte lege, hvor der ikke er et bestemt resultat, og derfor får barnet mulighed for at udfolde sin fantasi og kreativitet i sin leg med byggeklodserne. Samtidig er byggesættet lavet i fire stærke farver, der fanger barnets nysgerrighed.

Byggesættet er også fantastisk til de større børn, som kan bygge alverdens konstruktioner, hvor kun fantasien sætter grænser. Barnets kreativitet og fingerfærdigheder udvikles gennem legen. Geomag sættet:

  • 24 klodser i alt
  • 1-5 år
  • Lavet i 100% genbrugsplastik

Er kendt for deres magnetiske konstruktionslegetøj, som gør det nemt for barnet at få succesoplevelse ved brug af legetøjet.

Yderligere information

Vægt 0,384 kg
Brand

Legetøj

, ,

Alder

Tigerspring

Gaver

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross