B Toys Legetøj – Grab & zap baby remote control

199,00 DKK

Baby på 8 måneder vil helt sikkert elske fjernbetjeningen, fordi den belønner baby med musik og sjove lyde, når der trykkes på de forskellige knapper. I denne alder er barnet særligt optaget af aktion-reaktionsmønstre. Og derfor elsker baby at få fingrene i spændende legetøj og ting i hjemmet, der kan trykkes på og udforskes. Med sin egen fjernbetjening kan baby bare trykke løs på knapperne. Bideringen i toppen er desuden idéel til kløende gummer.

  • Høj legeværdi 8 mdr+ (Testet gennem DearBaby)
  • Mål: 15,5 x 7 cm

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-701788 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Grab & zap baby remote control – B Toys Legetøj

I 8 måneders alderen:
– Baby forstår nu, at en aktion leder til en reaktion, og derfor elsker baby at gentage de samme handlinger igen og igen.
– Fjernbetjeningen har afstemte lyde i forhold til babys hørelse. Baby kan gå på opdagelse i 9 forskellige melodier.
– Den lille bidering af silikone på toppen er fantastisk til ømme og kløende gummer.

Baby på 8 måneder vil helt sikkert elske Grab & zap baby remote control – B Toys Legetøj, fordi den belønner baby med musik og sjove lyde, når der trykkes på de forskellige knapper. I denne alder er barnet særligt optaget af aktion-reaktionsmønstre. Og derfor elsker baby at få fingrene i spændende legetøj og ting i hjemmet, der kan trykkes på og udforskes. Med sin egen fjernbetjening kan baby bare trykke løs på knapperne. Bideringen i toppen er desuden idéel til kløende gummer.

  • Høj legeværdi 8 mdr+ (Testet gennem DearBaby)
  • Mål: 15,5 x 7 cm

Yderligere information

Vægt 0.160 kg
Størrelse 15.5 × 7 cm
Brand

Aldersgruppe

Tigerspring

Typer