fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 80%

Hide & Peek Pop-up dyr - Fisher Price

249,00 kr. 49,00 kr.

Fremragende 4,8
Hide & Peek Pop-up dyr

249,00 kr. 49,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
Produktet giver god mening omkring 6. Tigerspring, hvor baby begynder at øve sit pincetgreb ved at bruge tommel-, pege- og langefinger til at manipulere med genstande. De søde dyr dukker op, når baby øver sig på at trykke, skrue og dreje på knapperne. Det fremmer også forståelsen af aktion-reaktion - nemlig at babys handlinger medfører en reaktion.
  • Anbefalet alder: 9-12 måneder
  • Fire aktiviteter med forskellige lyde (bruger ikke batterier)
  • Mål 27 x 15,5 x 6 cm
Hide & Peek Pop-up dyr

249,00 kr. 49,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Hide & Peek Pop-up dyr fra Fisher Price er rigtig godt til at udvikle babys finmotorik herunder fingerfærdigheder og håndkontrol. I 9-12 måneders alderen vil baby for alvor begynde at øve sig på sit pincetgreb. Blandt andet ved at bruge tommel- lange- og pegefinger til at manipulere med små genstande. Pop-up dyrene er et sjovt redskab til at udfordre pincetgrebet, fordi knapperne skal manipuleres på forskellige måder for at få de søde dyr til at poppe op. Baby vil elske at se dyrene poppe op for derefter at trykke dem ned igen, fordi baby også er meget optaget af 'titte-bøh,' hvor genstande kommer til syne og forsvinder igen.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling 0-3 år.

Hide & Peek Pop-up dyr fra Fisher Price - se alle produkter fra Fisher Price HER

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross