fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 40%

Kæmpe vejkridt 3-Pak

39,95 kr. 24,00 kr.

Fremragende 4,8
Kæmpe vejkridt 3-pak

39,95 kr. 24,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Kæmpe vejkridt 3-Pak

Nu kan de helt små også være med når der skal tegnes med kridt. De store stave gør det let for de små hænder at bruge kridtet, uden at de ridser fingrene på asfalten. Stavene er tykke, hvilket gør den ekstra holdbare.
  • Alder: 2 år+
  • Vægt: 10.2 kg.
Leder du efter en mindre udgave - se udvalget HER.  
Kæmpe vejkridt 3-pak

39,95 kr. 24,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Kæmpe vejkridt 3-Pak

Nu kan de helt små også være med når der skal tegnes med kridt. De store stave gør det let for de små hænder at bruge kridtet, uden at de ridser fingrene på asfalten. Stavene er tykke, hvilket gør den ekstra holdbare. Med dette sæt fra Spring Summer kan du pynte asfalten med dine flotte kreationer! Disse farvekridt danner ramme for alverdens spil, lege og kreativ frihed. Du kan tegne lige, hvad din hjerne finder på. Sættet indeholder tre kridt i forskellige farver. Egnet til børn fra 2 år.

Der er nok til både fantasifulde tegninger på tavle og til udendørs brug, når der skal laves hinkeruder, løbebaner eller skabes kreative kunstværker på fliserne eller asfalten.

  • Alder: 2 år+
  • indeholder 3 stk. kæmpe vejkridt

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling 0-3 år.

Yderligere information

Alder

,

Brand

Legetøj

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross