Krible Krable Rim for de Små

149,00 DKK

Søde rim om alt, der kribler og krabler. Heriblandt både myrer, bænkebidere, mariehøns, tusindben, lus, larver og mange flere. Sammen med rimene finder du forslag til aktiviteter, som du kan lave under læsningen. Bogen lægger op til dialogisk læsning og kobler både leg og motoriske aktiviteter til sproget, så barnet bedre husker indholdet. Samtidig er rim med til at øge barnets sproglige og lydlige opmærksomhed – nemlig at ord kan lyde næsten ens, men have forskellige betydninger.

  • Skrevet af Lotte Salling. Illustreret af Lea Letén
  • Insektklodser sælges separat.

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-9788711537374 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Alle insekterne i Krible Krable Rim for de Små er at finde på insektklodserne fra TickiT. Vi kan varmt anbefale Wooden Minibeast Bloks, hvis du har et barn som er fascineret af insekter. Når I taler sammen om insektklodserne, læser i bogen og går på jagt efter insekterne i naturen, vil barnet opleve en visuel og fysisk kobling, som støtter barnet i sin sproglige udvikling og genkendelse af insekter. Hvis du og dit barn sidder med en bog sammen, så tal om de ting som fanger barnets opmærksomhed. Målet er ikke at få læst historien fra start til slut eller at få alle ordene læst korrekt op fra bogen. Følg i stedet barnets nysgerrighed. Det gør barnet endnu mere nysgerrigt, og det lærer hurtigere og nemmere at læse og stave. Nysgerrighed er nemlig drivkraften mod at mestre nye færdigheder.

Krible Krable Rim for de Små

  • Skrevet af Lotte Salling. Illustreret af Lea Letén
  • Insektklodser sælges separat.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Yderligere information

Vægt 0.376 kg
Størrelse 25.8 × 25.5 × 37.0 cm
Brand

Typer

Aldersgruppe