fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Min allerførste klistermærkebog - Bolden

39,95 kr.

Fremragende 4,8
Min allerførste klistermærkebog - Bolden

39,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Min allerførste klistermærkebog - Bolden.  Styrker farvengenkendelsen og finmotorikken hos de mindste. Alle de mange farvede klistermærker sættes ind på de runde felter på bogens sider og færdiggør således de flotte billeder. Brugen af klistermærker og genkendelige motiver lærer dit barn om farver og træner samtidig barnets finmotorik.
  • Indeholder over 100 genanvendelige klistermærker
  • Alder 3+. Men kan sagtens bruges af mindre børn under opsyn
  • 14 sider
  • 30 x 21 cm
Min allerførste klistermærkebog - Bolden

39,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Min allerførste klistermærkebog - Bolden. Styrker farvengenkendelsen og finmotorikken hos de mindste.

Finde alle vores kreabøger her

Se en video af bogen indvendig her

Alle de mange farvede klistermærker sættes ind på de runde felter på bogens sider og færdiggør således de flotte billeder. Brugen af klistermærker og genkendelige motiver lærer dit barn om farver og træner samtidig barnets finmotorik.

  • Indeholder over 100 genanvendelige klistermærker
  • Alder 3+. Men kan sagtens bruges af mindre børn under opsyn
  • 14 sider
  • 30 x 21 cm
Klistermærker og finmotorik

Selv de mindste børn har behov for at forbyde sig og være kreative. Det kan de gøre ved at tegne, men bestemt også gennem krealeg med klistermærker. Leg med klistermærker bør ske under opsyn da klistermærker altid vil kunne udgøre en kvælningsfare.

Klistermærker er geniale for de mindste fordi de træner deres finmotorik. De lader dem være kreative på en let og sjov måde. Her får barnet opfyldt sit behov for fordybelse igennem en stille leg, hvor rammerne allerede er skabt. Aktivitetsbøger og klistermærkebøger en ideel løsning, og flere har måske allerede opdaget at deres vuggestue bruger klistermærker til fordybelse og kreativ leg.

I klistermærkebøgerne er scenen allerede sat, og barnet kan gå på opdagelse i flotte billeder og opleve, at det let kan skabe et mesterværk. Barnet bliver således medskaber af den historie, der allerede findes i bogen. Fantasien får stadig frit slag – og dit barn får mulighed for at slappe af og fordybe sig.

Aktivitetsbøger og klistermærkebøger er et hit hos langt de fleste børn, og de er oplagte at tage med på ferie, på familiebesøg eller måske på restaurant.  Efter en lang dag i institution, vil det være en oplagt måde at koble af og bare være sammen om noget håndgribeligt, som ikke nødvendigvis har et fast resultat. Dit barn vil også nyde, at I sætter jer sammen og fortæller historier, mens I flytter rundt på de mange forskellig farvede klistermærker.

Yderligere information

Vægt 0,146 kg
Størrelse 30 × 21 × 0,5 cm
Bøger

, ,

Alder

Brand

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross