fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 75%

Min store bog med dyrelyde

199,00 kr. 49,00 kr.

Fremragende 4,8
Min store bog med dyrelyde - Schleich

199,00 kr. 49,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
Opdag en verden af dyrestemmer og find ud af, hvad forskellige dyr siger. Hvad siger katten, og hvordan lyder en løve?
  • God læseoplevelse fra ca. 20 måneder (testet gennem DearBaby)
  • 50 forskellige dyr med hver sin lyd
  • Mål: 28 x 22 x 1,5 cm
  • Kombiner med Schleich-dyr
  • Se også sættet med 6 udvalgte Schleich-dyr inklusiv Min store bog med Dyrelyde.
  • Se videoillustration
Min store bog med dyrelyde - Schleich

199,00 kr. 49,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Det er en god idé at bruge Min store bog med dyrelyde sammen med Schleich dyrene, så barnet kan træne koblingen mellem det visuelle i form af billederne i bogen samt de fysiske Schleich dyr. Prøv at finde dyrene i bogen og opdag lighederne mellem det visuelle og fysiske. På hver side er der flotte fotografier af dyr, som ligner et eller flere Schleich dyr. Samtidig kan I trykke på dyrene, og du belønnes med dyrelyde. Der er 50 forskellige dyr med hver sin lyd. Der er også sjove fakta om dyrene. Min store bog med dyrelyde sammen med Schleich dyrene udvikler alt sammen din babys sproglige udvikling.

Yderligere information

Vægt 0,592 kg
Størrelse 28 × 22 × 1,5 cm
Brand

Alder

,

Bøger

, ,

Tigerspring

Pre-loved

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross