fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 80%

Monkey Band Music Center - Vtech

199,00 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8
vtech abeband

199,00 kr. 39,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor

Mit Abeband Keyboard fra Vtech

Baby får masser af gode musikalske stunder med det underholdende legetøjsklaver. Tryk på tangenterne og bliv introduceret til forskellige instrumenter såsom klaver, trommer, saxofon og violin. Derudover spiller klaveret også to sange og ti melodier. Musik fremmer kreativitet og påvirker hjernens udvikling positivt. Derudover giver det god mening med forskellige melodier og sange, fordi baby i 5-6 måneders alderen er optaget af forskellige toner. Det er alt sammen med til at stimulere høresansen.
  • Mål: 21,6 x 27,5 x 7,8 cm
  • To stk AA batterier medfølger
  • Producentens anbefalede alder: 6-36 måneder
vtech abeband

199,00 kr. 39,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Monkey Band Music Center

Du får masser af gode musikalske stunder med det underholdende legetøjsklaver. Tryk på tangenterne og bliv introduceret til forskellige instrumenter såsom klaver, trommer, saxofon og violin.

Mit Abeband Keyboard fra Vtech

Baby får masser af gode musikalske stunder med det underholdende legetøjsklaver. Tryk på tangenterne og bliv introduceret til forskellige instrumenter såsom klaver, trommer, saxofon og violin. Derudover spiller klaveret også to sange og ti melodier.

Musik fremmer kreativitet og påvirker hjernens udvikling positivt. Derudover giver det god mening med forskellige melodier og sange, fordi baby i 5-6 måneders alderen er optaget af forskellige toner. Det er alt sammen med til at stimulere høresansen. Monkey Band Music Center - Vtech

  • Mål: 21,6 x 27,5 x 7,8 cm
  • To stk AA batterier medfølger
  • Producentens anbefalede alder: 6-36 måneder

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross