fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Moulin Roty - Paris malebog med 145 klistermærker

89,95 kr.

Fremragende 4,8
Moulin Roty - Malebog med 145 klistermærker - Les Parisiennes

89,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Rigtig fin klistermærkebog fra Moulin Roty, udformet som et hus i Paris. Med til bogen følger der 20 ark m. klistermærker til brug ved indretning af huset. En god kalender- eller skolegaveidé.
  • Antal sider: 20
  • Produkt: 1 x 21 x 33 cm
  • Alder: 3+
Moulin Roty - Malebog med 145 klistermærker - Les Parisiennes

89,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Moulin Roty - Paris malebog med 145 klistermærker

Charmerende 20-siders malebog fyldt med fine blyantskitser, der skildrer forskellige scener med de elskelige figurer fra Paris. Fra idylliske caféer til modebutikker og smukke gader i Paris, vil denne malebog bringe en følelse af fransk elegance og eventyr til dit barns kreative rejse. Malebogen inkluderer 145 farvede klistermærker, der følger med. Klistermærkerne giver barnet mulighed for at give liv til de tegnede scener og tilføje deres personlige præg. Barnet kan placere klistermærkerne forskellige steder i bogen og dekorere scenerne med dyr, genstande, møbler og planter. Mulighederne er mange. Legen åbner for kreativitet og giver barnet friheden til at udtrykke sig gennem farver og design.

Gennem farvelægning og dekorering af siderne udvikler barnet sin finmotorik og kan øve sig på farvegenkendelse og kreativ tænkning. Dekorationslegen giver mulighed for historiefortælling og rollespil, når barnet skaber sine egne fortællinger om huset i Paris.

Med detaljerede blyantskitser og unikke stil fanger illustratoren Lucille Michieli essensen af Paris og bringer byen til live på hvert eneste side. Malebogen kan underholde i timevis og stimulere barnets fantasi, men også give dem en dybere forståelse af farver, design og storytelling.

  • Antal sider: 20
  • Materiale: Papir, PP
  • Produkt: 1 x 21 x 33 cm
  • Alder: 3-7 år

Få inspiration til mere leg på vores Instagram.

Yderligere information

Vægt 0,200 kg
Størrelse 33 × 21 × 1 cm
Brand

Alder

Legetøj

Gaver

Bøger

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross