Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Rock'n roller piano og xylofon

349,00 kr.

Fremragende 4,8
Rock'n roller piano xylofon

349,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

En spændende og anderledes xylofon fra innovative Fat Brain Toys, der kan bruges i forskellige aldre. En rigtig sjov og hyggelig aktivitet at være sammen om. Musiklegetøjet kan motivere det lille barn til mavetid, fordi der både er spændende farver og lyde at udforske. Samtidig kan barnet øve sig på at række ud for at dreje på de farverige hjul, som frembringer skønne toner. Det ældre barn kan selv lære at spille med staven, hvilket styrker hånd-øje koordinationen. Slå med stavens tykke ende – det giver den bedste lyd. Tal samtidig om de flotte farver, der er en fryd for den visuelle sans.

  • Anbefalet alder: Fra 10 mdr.
  • 11 x 7 x 2.5 cm.
  • Materiale: Hård plast
  • CE-mærket
Rock'n roller piano xylofon

349,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Rock'n roller piano xylofon børn

Nysgerrighed er grundlæggende for, hvad børn udforsker og lærer hver dag. Dette xylofon i flotte, klare farver er spændende at udforske. Hver tone klinger smukt, når hjulene drejes, eller staven slås mod tangenterne. De ældre børn kan samtidig lære at benævne de forskellige farver. Finmotorikken er virkelig på arbejde, når barnet spiller på denne xylofon. Rock'n roller piano xylofon børn

Flere af DearBabys legetøjskasser indeholder produkter fra Fat Brain Toys. De laver nemlig fantastisk legetøj, der er gennemtænkt og støtter børn i deres kreative udvikling. Fat Brain Toys har vundet adskillige legetøjspriser og er flere gange nomineret til Årets Legetøj ved TOTY-prisuddelingen.

  • Anbefalet alder: Fra 10 mdr.
  • 11 x 7 x 2.5 cm.
  • Materiale: Hård plast
  • CE-mærket

 

 

 

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross