Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 20%

Cals Xylofon - Baby Einstein

249,95 kr. 199,00 kr.

Fremragende 4,8
xylofon baby

249,95 kr. 199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Xylofonen fra Baby Einstein er et multisensorisk musiklegetøj, der er let at bruge. Der er 16 melodier, som barnet kan gå på opdagelse i - enten ved at spille med på allerede indspillede sange eller ved at komponere sine egne sange. De farvrige magic-touch knapper reagerer ved blide tryk, og Cals ansigt lyser op, i takt med musikken. Det fremmer barnets forståelse af aktion-reaktionsmønstre - nemlig at barnets handlinger har en effekt. Udover høresansen stimulerer xylofonen også barnets synssans og fingerspidser med de sensoriske elementer. De to røde trykknapper hjælper barnet med at udvikle finmotoriske færdigheder som f.eks. fingerfærdighed, og lydeffekterne fremmer forståelsen af årsag-virkning princippet.
  • Anbefalet alder: Fra 1 år
  • Der er lydstyrkekontrol
  • Produktmål: 29 x 13,5 x 3 cm
  • Medfølger 3 AA-batterier. Ekstra batterier kan fås her
xylofon baby

249,95 kr. 199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Xylofon baby fra Baby Einstein

Vaskeanvisning: Rengør produktet med en fugtig klud og en smule sæbevand, inden du tager det i brug. Skal lufttørres. Produktet tåler ikke nedsænkning i vand.

Xylofonen fra Baby Einstein er et multisensorisk musiklegetøj, der er let at bruge. Der er 16 melodier, som barnet kan gå på opdagelse i - enten ved at spille med på allerede indspillede sange eller ved at komponere sine egne sange. De farvrige magic-touch knapper reagerer ved blide tryk, og Cals ansigt lyser op, i takt med musikken. Det fremmer barnets forståelse af aktion-reaktionsmønstre - nemlig at barnets handlinger har en effekt. Udover høresansen stimulerer xylofonen også barnets synssans og fingerspidser med de sensoriske elementer. To specielle trykknapper hjælper barnet med at udvikle finmotoriske færdigheder som f.eks. fingerfærdighed, og lydeffekterne fremmer forståelsen af årsag-virkning princippet.

  • Anbefalet alder: Fra 1 år
  • Der er lydstyrkekontrol
  • Mål: 21,27 x 6,50 x 23,01
  • Medfølger 3 AA-batterier. Ekstra batterier kan fås her

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross