Cals Xylofon – Baby Einstein

249,95 DKK

Xylofonen fra Baby Einstein er et multisensorisk musiklegetøj, der er let at bruge. Der er 16 melodier, som barnet kan gå på opdagelse i – enten ved at spille med på allerede indspillede sange eller ved at komponere sine egne sange. De farvrige magic-touch knapper reagerer ved blide tryk, og Cals ansigt lyser op, i takt med musikken. Det fremmer barnets forståelse af aktion-reaktionsmønstre – nemlig at barnets handlinger har en effekt. Udover høresansen stimulerer xylofonen også barnets synssans og fingerspidser med de sensoriske elementer. De to røde trykknapper hjælper barnet med at udvikle finmotoriske færdigheder som f.eks. fingerfærdighed, og lydeffekterne fremmer forståelsen af årsag-virkning princippet.

  • Anbefalet alder: Fra 1 år
  • Der er lydstyrkekontrol
  • Produktmål: 29 x 13,5 x 3 cm
  • Medfølger 3 AA-batterier. Ekstra batterier kan fås her

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-BE-12927 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Xylofon baby fra Baby Einstein

Vaskeanvisning: Rengør produktet med en fugtig klud og en smule sæbevand, inden du tager det i brug. Skal lufttørres. Produktet tåler ikke nedsænkning i vand.

Xylofonen fra Baby Einstein er et multisensorisk musiklegetøj, der er let at bruge. Der er 16 melodier, som barnet kan gå på opdagelse i – enten ved at spille med på allerede indspillede sange eller ved at komponere sine egne sange. De farvrige magic-touch knapper reagerer ved blide tryk, og Cals ansigt lyser op, i takt med musikken. Det fremmer barnets forståelse af aktion-reaktionsmønstre – nemlig at barnets handlinger har en effekt. Udover høresansen stimulerer xylofonen også barnets synssans og fingerspidser med de sensoriske elementer. To specielle trykknapper hjælper barnet med at udvikle finmotoriske færdigheder som f.eks. fingerfærdighed, og lydeffekterne fremmer forståelsen af årsag-virkning princippet.

  • Anbefalet alder: Fra 1 år
  • Der er lydstyrkekontrol
  • Mål: 21,27 x 6,50 x 23,01
  • Medfølger 3 AA-batterier. Ekstra batterier kan fås her

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 0.910 kg
Størrelse 31 × 22.5 × 6 cm
Aldersgruppe

Brand

Tigerspring

, , ,

Typer