Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Squigz 2.0 - Fat Brain Toys

449,00 kr.

Fremragende 4,8
Squigz 2.0

449,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sugekop-konstruktion tager hul på en helt ny dimension af konstruktionsleg.

Squigz 2.0 er open-ended legetøj, der giver dit barn mulighed for at bruge sin kreativitet og fantasi, fordi der ikke er et bestemt resultat, de skal nå frem til. Alle delene har en eller flere sugekopper, så de kan sætte dem sammen og skabe lige præcist dét, som barnet har lyst det. De kan sættes fast på køkkenskabe, vinduer, bordplader, badekarret eller noget helt andet, uden at de efterlader mærker. På den måde kan barnet skabe små kreationer rundt i hjemmet.

  • 36 Squigz i alt
  • Materiale: 100% fødevaregodkendt silikone
  • BPA-fri, latex-fri
Squigz 2.0

449,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Squigz 2.0 - Fat Brain Toys

De 36 Squigz er produceret i flotte og klare farver. Sugekopperne stimulerer barnets nysgerrighed, og barnet kan bruge sine erfaringer til at afprøve de mange konstruktionsmuligheder som legetøjet tilbyder. De stærke sugekopper kan bruges på mange måder, hvilket fastholder interessen i længere tid.

Squigz 2.0 er open-ended legetøj, der giver dit barn mulighed for at bruge sin kreativitet og fantasi, fordi der ikke er et bestemt resultat, de skal nå frem til. Alle delene har en eller flere sugekopper, så de kan sætte dem sammen og skabe lige præcist dét, som barnet har lyst til. De kan sættes fast på køkkenskabe, vinduer, bordplader, badekarret eller noget helt andet, uden at de efterlader mærker. På den måde kan barnet skabe små kreationer rundt i hjemmet.

  • 36 Squigz i alt
  • Materiale: 100% fødevaregodkendt silikone
  • BPA-fri, latex-fri

Yderligere information

Vægt 0,645 kg
Brand

Alder

Gaver
Legetøj

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross