Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 26%

Vidunderlige Uger

269,00 kr. 199,00 kr.

Fremragende 4,8
Vidunderlige Uger Tigerspring forlaget Profic

269,00 kr. 199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Lær at forstå din baby og få den bedste begyndelse på jeres forhold. Bogen fokuserer på de 10 store udviklingsspring, som hver baby tager i sine første 20 første levemåneder. Du bliver klogere på, hvad hvert af disse spring betyder for din babys forståelse af verden omkring sig, og hvordan denne forståelse hjælper din baby til at udvikle nye færdigheder. Du får viden om
  • Hvad din baby finder interessant at lege med
  • Hvilke lege din baby særligt er optaget af, præcis på det trin din baby befinder sig på
  • Gode tips om din babys søvn
Vidunderlige Uger Tigerspring forlaget Profic

269,00 kr. 199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Vidunderlige Uger Bogen giver dig

  • Kalendere og oversigter: Bogens kalender og diverse oversigter giver dig mulighed for at vide, hvornår din babys tigerspring begynder, og hvordan du kan forberede dig.
  • Bedste lege og legetøj: På hvert udviklingstrin er der lege og legetøj, din baby finder særligt interessant. Du får lister og forslag for hvert trin.
  • Udførlig indblik i hvert trin: Der er udførlige beskrivelser af alle 10 spring, som giver dig et indblik i, hvad der sker inde i din baby, og hvordan det kommer til udtryk.
  • Erfaringer fra andre forældre: Bogen indeholder masser af udtalelser fra andre forældre til børn på de forskellige trin. Læs hvad andre har oplevet.

Forfatterne af Vidunderlige Uger: Frans X. Plooij, Xaviera Plas-Plooij og Hetty van de Riijt.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross